Wáberer utasbiztosítás

wáberer-utasbiztosítás

Egy utazás elengedhetetlen kelléke az utasbiztosítás, hiszen váratlan helyzetekre, egészségügyi problémákra így lehet a legkönnyebben felkészülni. Egy Wáberer utasbiztosítás kötése után nyugodtan indulhatunk el külföldre, nemcsak a probléma esetén nyújtott anyagi segítség miatt, hanem az assistencia szolgáltatás miatt is (+36 1 465 3668), hiszen a nap 24 órájában anyanyelvünkön segítenek a Wáberer Biztosító munkatársai. Honlapunkon Wáberer utasbiztosítást már napi 230Ft-tól köthet!

Wáberer utasbiztosítás kötés

Wáberer utasbiztosítást a legegyszerűbben utasbiztosítás kalkulátorunk segítségével köthet, ami nemcsak a Wáberer ajánlatait számolja ki, hanem további 10 biztosító összesen 75 ajánlatát, az ajánlatok összehasonlíthatóak, ami segítségére lesz majd a választásban.

Wáberer utasbiztosítás díj rendezése

Wáberer utasbiztosítás kötése során a honlapunkon két fizetési mód közül tud választani. Az egyik az átutalás, a másik a bankkártyás fizetési mód.

A bankkártyás fizetési módot választják a legtöbben, hiszen itt az utasbiztosítási díj egyből a számlánkra érkezik, így a biztosítás az utazás megkezdése előtt két órával is megköthető.

Ha az átutalásos fizetési módot választja fontos, hogy az utasbiztosítási díj még az utazás megkezdése előtt beérkezzen a számlánkra, kérjük kötésnél ezt vegye figyelembe!

Wáberer utasbiztosítás módozatok

Wáberer Bázis és Wáberer Prémium: Ezek általános utasbiztosítások, amelyek a külföldön felmerülő alapvető problémákra nyújtanak segítséget, ilyenek az orvosi költségek, beteg hazaszállítása, baleset biztosítás, poggyászbiztosítás, beteglátogatás költségei, úti okmányok pótlásával kapcsolatos külföldi utazási és konzulátusi költségek megtérítése. A Prémium esetében a biztosítási összegek magasabbak, azonban a biztosítás megkötése is valamennyivel drágább. Városnézéshez, üzleti úthoz, kiránduláshoz ajánljuk!

Wáberer Hógolyó és Wáberer Lavina: Ezek az utasbiztosítások a téli sport szerelmesei számára lettek kifejlesztve, itt az általános utasbiztosítási fedezeteken felül a biztosító kockázatvállalása kiterjed a sportfelszerelésre is. A hógolyó kisebb, amíg a lavina esetében nagyobbak a biztosítási összegek, de ennek megfelelően a Lavina drágább is.