Wáberer lakásbiztosítás

Az egyre súlyosbodó természeti csapások hatására napjainkra a köztudatba egyre inkább elfogadottá válik a lakásbiztosítás fontosságának ténye. A Wáberer lakásbiztosítás csomagja a Panoráma Családi Otthonbiztosítás nevet kapta.  Ahogyan a neve is mutatja, a Wáberer biztosító által kínált lakásbiztosítás egy széles biztosítási eseményeket tartalmazó skálán kínál védelmet.

Wáberer lakásbiztosítás – Panoráma Családi Otthonbiztosítás

A Panoráma Csalási Otthonbiztosítás keretein belül 3 szolgáltatási szint közül választhatunk.  A Garzon, Centrum és Trend csomagajánlatok különböző szolgáltatási szinteket jelölnek, különböző díjak fejében. Az legkisebb Wáberer lakásbiztosítás csomagajánlat a Garzon néven elérhető, amely alapvető lakásbiztosítási védelmet tartalmaz. A három biztosítási csomag között az alap-biztosítási kockázatokhoz kapcsolódó különbség, hogy a középső (Centrum) és a legmagasabb (Trend) kategóriában elérhető egy füst-és koromszennyezés elleni védelem 25 000 és 50 000 Ft összeghatárig terjedő szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy tűzkárral nem járó,  váratlan módon keletkezett eseményekre a Wáberer lakásbiztosítás ezen csomagjainak segítségével felkészülhetünk.  Szintén a középső és a magasabb szolgáltatási csomag tartalmazza a csőtörés miatti vízkár esetében azt a kiegészítést, amely az elfolyt vezetékes víz árát téríti meg, hasonlóan 25 000 és 50 000 Ft-os maximális összegig.  Az alapvető kockázatok közül az egyik legfontosabb az üvegtörés elleni védelem, amely gyakran okoz gondot a lakástulajdonosok számára. A Wáberer lakásbiztosítás csomagok mindegyike tartalmaz alapvető üvegtörés elleni védelmet, azonban a Centrum és a Trend csomagajánlatok a bővített üvegtörés és a különleges üvegek megrongálódása ellen is biztosítási védelemmel látja el azon ügyfeleket, akik ezt a módozatot választják. A széles palettán mozgó biztosítási védelmek nagy részét magába foglaló Trend biztosítási csomaggal akár a zárcsere, a rablás, lopás ellen is felkészülhetünk . Mindegyik csomagajánlathoz tartozik egy-egy meghatározott maximalizált összegű felelősségbiztosítás, amely a Garzon esetében 2 millió Ft, a Centrum esetében 5 millió Ft, a Trend esetében pedig 10 millió Ft. Mindhárom Wáberer lakásbiztosítás csomag mellé köthető kiegészítő szolgáltatásként eb tartói felelősségbiztosítás, balesetbiztosítás, autókulcs ellopása vagy elvesztése esetére biztosítási védelem, és mindegyikhez választhatjuk a Wáberer Gyorsszolgálatát, amely a nap 24 órájában a segítségünkre lehet, ha nem várt esemény történik.

Azoknak akik megfelelő biztosítási védelmet szeretnének, kitűnő választás lehet a Wáberer lakásbiztosítás csomagok bármelyike, hiszen egy ilyen sokrétű csomaggal nyugodtan hajthatjuk álomra fejünket