Uniqa utasbiztosítás

uniqa-utasbiztosítás

Az Uniqa Biztosító Zrt. már több mint 20 éve kínál biztosításokat itthon, a Magyar piacon a 6. legnagyobb biztosító. A társaság neve ismert a minőségi biztosítási termékeiről, az utasbiztosítások terén is mindenki megtalálhatja a számára megfelelő változatot. Járjon Ön bárhol a világban, egy Uniqa utasbiztosítással a zsebében biztonságban érezheti magát az Uniqa nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően. Egy jó utasbiztosítás a gondtalan utazás alapja, hiszen külföldön is leselkednek ránk váratlan helyzetek, egészségügyi kiadások. Az Uniqa Assistance a hét minden napján bármikor hívható, ha külföldön bajba kerül az utasbiztosítással rendelkező ügyfél.

utasbiztosítás-azonnal

Uniqa utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítás kalkulátorunk összesen 75 biztosítási ajánlatot számol ki, 11 biztosítótársaságtól, köztük az Uniqa utasbiztosításait is. Biztosítási portálunk lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül az utazás megkezdése előtt tudjon utasbiztosítást kötni azonnal.

Uniqa utasbiztosítás kötése esetén a biztosítási díjat két -féle módon lehet rendezni:

  • Dombornyomású bankkártyával (VISA, EuroCard/MasterCard )
  • Banki átutalással (ha átutalással szeretné rendezni az utasbiztosítás díját, figyeljen oda, hogy az átutalás még az utazás megkezdése előtt beérkezzen a számlánkra…)

Az Uniqa utasbiztosításai:

  • Travel Help Standard: Az Uniqa Travel Help Standard általános napidíjas utasbiztosítás, az Uniqa utasbiztosítások egyik legnépszerűbb terméke. Egy általános városnézéshez, vagy üzleti úthoz tudjuk ajánlani. A folyamatosan elérhető Uniqa assistance segíteni fog orvosi, és az általánosan felmerülő problémák megoldásában, ami egy külföldi út során jellemzően előfordul. Az Uniqa Travel Help Standard utasbiztosítás többek között az alábbi biztosítási eseményekre is fedezetet nyújt. Balesetből eredő orvosi kezelés, betegségből eredő sürgősségi orvosi kezelés, sürgősségi fogászat, rokkantság, poggyászbiztosítás, segítségnyújtás, gépjármű assistance, jogvédelem.
  • Travel Help Plus: A Travel Help Standard utasbiztosítással egyező kockázatokra kínál fedezetet, azonban magasabbak a biztosítási eseményekre vonatkozó költségtérítés.
  • Travel Help Lux: A Travel Help plus utasbiztosítással egyező kockázatokra kínál fedezetet, azonban itt a legmagasabb a biztosítási eseményekre vonatkozó költségtérítés.

Uniqa-szuperG-síbiztosítás

  • Szuper G Standard: A téli sportok kedvelői számára ajánlott utasbiztosítás. A Travel Help Standard utasbiztosításhoz közel hasonló biztosítási eseményekre kínál megoldást, azonban jelentősen kevesebb a biztosító által vállalt biztosítási összeg, de ez a biztosítás már fedezetet nyújt síelés, vagy snowbordozás közben bekövetkezett sérülések kezelésére is. Ha síelni indul, mi inkább a Szuper G Optimum utasbiztosítást ajánljuk, hiszen biztosítási esemény bekövetkezésekor itt már jelentősebb a költségtérítés.
  • Szuper G Optimum: A síelők, hódeszkások biztosítása, amely már magasabb költségtérítést kínál mint a Szuper G Standard.

uniqa-gyöngyhalász-utasbiztosítás

  • Gyöngyhalász Standard: A búvárok számára kifejlesztett egyedülálló utasbiztosítás, amit az Uniqa a Magyar Búvár Szakszövetség segítségével fejlesztett ki. Az általános utasbiztosítási védelmeken felül a gyöngyhalász utasbiztosítás részét képzi a keszon betegség kezelése, de védelmet nyújt a búvárok legdrágább eszközeire is, ilyen a reduktor, jacket, búvárcomputer.
  • Gyöngyhalász Plus: A Gyöngyhalász Standard utasbiztosítással egyező kockázatokra kínál fedezetet, azonban magasabbak a biztosítási eseményekre vonatkozó költségtérítés.
  • Gyöngyhalász Lux: A Gyöngyhalász Standard utasbiztosítással egyező kockázatokra kínál fedezetet, azonban itt a legmagasabb a biztosítási eseményekre vonatkozó költségtérítés.