Lakásbiztosítás — 2013. január 25.
Lakásbiztosítás az Axa biztosítótól a Signal biztosítóhoz

Tovább növekedett 2013. január elsejétől a Signal biztosító nem életbiztosításokból származó állománya. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jóváhagyásával a korábban az Axa biztosítóhoz kötött lakásbiztosítás szerződői év elejétől a Signal biztosító ügyfeleivé váltak.

Lakásbiztosítás feltételei

Az állomány átvétele teljesen zavartalanul, sikeresen megtörtént. Akik korábban lakásbiztosítás szerződésük megkötésekor az Axa biztosítót választották, azok mára a Signal biztosító ügyfelei lettek. Nem kell azonban a lakásbiztosítás tulajdonosoknak attól tartani, hogy a váltással párhuzamosan változnak a korábban rögzített szerződéses feltételek. A Signal biztosító elmondása alapján az állomány átvételéről és a tényről, hogy a korábbi feltételek mellett a szerződések díja sem változik minden érintett, élő lakásbiztosítással rendelkező ügyfelet tájékoztattak.  A Signal biztosító tájékoztatása szerint a díjak és szerződési feltételek változatlansága mellett az ügyfelek abban is biztosak lehetnek, hogy a későbbiekben is magas színvonalú szolgáltatásban részesülhetnek.

Lakásbiztosítás után utasbiztosítás

A két biztosító között létrejött – a jövőt tekintve hosszú távra tervezett – megállapodás alapján a Signal nem csak a Axa lakásbiztosítás állományát tudhatja magáénak, hanem 2013. január 21. után az Axa utasbiztosítás termékeit is kínálja.  Ha a díjbevételeket nézzük, akkor a Signal biztosító a nyár közeledtével párhuzamosan, illetve azzal, hogy az Axa utasbiztosítási termékei a piacon rendkívül széles skálán mozgó utasbiztosítási eseményekre vállal kockázatot, mindenképpen a díjak növekedésére számíthat. Mindenképpen fontos azonban tudni, hogy a Signal biztosító már értékesítheti az utasbiztosításokat, ezért nem csak a nyár szerelmeseinek, hanem a téli kirándulásokat kedvelők számára is elérhető.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


8 − 4 =