Egyéb biztosítás — 2017. április 21.
Kooperáció az MKB Bank és a CIG Pannónia Biztosító között

Megállapodási szerződésüknek köszönhetően egyszerre bővül az MKB Bank és a CIG Pannónia Biztosító kínálta lehetőségek köre. Az értékesítési hálózat bővülésével a két, nagyrészt hazai tulajdonú pénzügyi társaság többféle kedvezményes megoldást nyújt majd az ügyfelek számára. Az MKB vezérigazgatója, Balog Ádám nagy reményeket fűz a bankbiztosítói együttműködéshez, hiszen a CIG Pannónia Biztosító már bizonyított a tőzsdén.

Az együttműködéssel egyidejűleg új üzleti stratégia is kialakításra kerül, mely három pilléren nyugszik majd. A cél elsősorban nem a folytonos növekedés lesz, sokkal inkább a piaci rések lefedése. A versenyképes termékek e tekintetben kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen csak így tud majd a Pannóniánál egyébként már 2013-ban elindult üzleti modell érvényre jutni. A szakemberek fontosnak tartják a befektetők elvárásainak való minél teljesebb megfelelést, de harmadik pillérként az értékesítési hálózat átalakítása is a fókuszba fog kerülni.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hazai lakosság körében egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a nyugdíjbiztosítások iránt. Az állami nyugdíjrendszer nyújtotta elégtelen színvonal miatt mind többen szeretnének élni az öngondoskodás kínálta előnyökkel. A CIG Pannónia vezérigazgatója szerint ennek köszönhetően a nyugdíjbiztosítási piacban számos lehetőség rejlik, melyeket mind üzleti, mind az ügyfelek szempontjából érdemes minél tökéletesebben kiaknázni. Az MKB Bank fiókhálózatában tehát nyugdíjbiztosítási termékek is egyre szélesebb választékban elérhetőek a jövőben.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


6 + = 11