Kockázati életbiztosítás

kockázati életbiztosítás

Miért fontos a kockázati életbiztosítás?

Azért, hogy a jövőben bekövetkező előre kiszámíthatatlan esetekben se maradjon támasz nélkül a család. A biztonság utáni vágy alapvető emberi szükséglet, de nem mindig, és nem mindenkiben tudatosul, hogy problémájára a biztosítás jelenti a megoldást.

Nehéz kimondani, az ember nem is szívesen gondol rá, de sajnos soha nem tudhatjuk, mi történhet velünk a következő nap.

A kockázati életbiztosítás a család hosszú távú biztonságáról, és nyugalmáról való gondoskodás legjobb módszere. Hajlamosak vagyunk arra, hogy keservesen megtakarított pénzünket az első kísértés hatására elköltsük, vállalva a kockázatot, hogy egy váratlan esemény, esetleg tragédia bekövetkezésekor magunkra maradunk anyagi téren is.

A netbiztosito.eu segít abban, hogy Ön saját magát, és családját is biztonságban tudhassa.

Ne feledje: A múlandóság biztos, de a biztonság nem múlandó.

Kockázati életbiztosítást két esetben szoktunk kötni:

– Az egyik, amikor hitelfelvételhez a bank előírja. Ilyenkor a biztosítás kedvezményezettje a hitelt nyújtó pénzintézet. Tulajdonképpen a hitel fedezetéül szolgál halálunk esetére.

– A másik eset, amikor nem tudunk még akkora összeget megtakarítani, mely családunknak tragédia esetén biztonságot nyújt. Ilyenkor az életbiztosítás az aktuális biztosítási összeget fizeti a kedvezményezett részére.

Az alap biztosítás mellé köthet kiegészítő biztosításokat is. Ilyen pl.: balesetbiztosítás, rokkantság, betegség, korházi biztosítás, rettegett betegségek esetére szóló kiegészítő biztosítás stb.

A kockázati életbiztosítás tartamát 1-10 évre köthetjük alap esetben, melynek díját akár egyszeri, akár folyamatos díjfizetéssel lehet rendezni.

A kockázati életbiztosítás a szeződő és a biztosító megállapodása, melyben a biztosító kötelezettséget vállal, hogy a szeződő díjfizetése ellenében valamilyen, a biztosított életbenlétével kapcsolatos esemény bekövetkezte esetén a szerződésben foglalt szolgáltatást  nyújtja.

Biztosítási ajánlat készítéséhez használja kockázati életbiztosítás kalkulátorunkat

Ne egy biztosító ajánlata alapján válasszunk!