CASCO

online casco biztosítás

CASCO biztosítás kedvező áron, gyorsan! CASCO biztosítás kalkulátorunk segítségével percek alatt kiszámolhatja és megkötheti biztosítását, válogathat a biztosítótársaságok ajánlatai között, rengeteg kedvezményt is igénybe vehet. Kezdje el a díjszámítást minél hamarabb! Válassza ki biztosítás kalkulátoraink közül a CASCO biztosítás kalkulátort!


CASCO Biztosítás

Míg a gépjárművekre kötelesek vagyunk kötelező biztosítást kötni, a CASCO biztosítás kötés, saját döntésünktől függ. A gépjármű tulajdonosok a kockázatok és költségek mérlegelésével, anyagi biztonságuk növelése érdekében kötik. Sok esetben azonban, például autóhitel igénylésénél, a hitelt nyújtó bank írja elő ezen autóbiztosítás megkötését.

Hitellel vásárolt gépjármű esetén, ha egy módunk van rá mindenképp kössünk CASCO-t. Amennyiben a kocsit, ellopják, saját hibájából összetöri, ráesik valami stb. a gépjárművet óriási pénzbe kerülhet megcsináltatni, ha egyáltalán meg lehet. Az ellopott gépkocsi pedig nem mindig kerül elő. A legnagyobb probléma hogy a gépjárműre felvett hitelt változatlanul fizetni kell ezekben az esetekben is akár több éven keresztül.

A biztosítás szerződője az a személy lehet, aki a gépjármű megóvásában érdekelt, általában cég vagy magánszemély. Legtöbb esetben a biztosítást vagy a tulajdonos, vagy az üzembentartó köti.

CASCO autóbiztosítás kötése esetén ki lehet választani, hogy csak egy alapbiztosítást kívánunk kötni, általában elemi károkra, vagy különböző egyéb kockázatokra is nyújtson fedezetet. A honlapunkon található, online CASCO biztosítás kalkulátor segítségével, ezeket a beállításokat egyszerűen megadhatja, hogy ennek megfelelően történjen a díjszámítás.
A kedvezményezettje az üzembentartó, vagy a tulajdonos lehet. Ha nincs kedvezményezett a szerződésben, akkor a biztosítás szolgáltatására a biztosított jogosult. Ha az online CASCO biztosítás kötésénél megjelöltünk kedvezményezettet, ő jogosult a biztosítás szolgáltatásaira.

 

Online CASCO biztosítás

A honlapunkon található online CASCO biztosítás kalkulátor segítségével 13 biztosító ajánlatai közül választhatja ki az Ön számára megfelelő biztosítást! Ha ez megtörtént, akár azonnal léphet is az ügyben, mivel honlapunkon könnyen, egyszerűen elérhető az online CASCO biztosítás kötés.

A kötelező biztosítás az általunk okozott kárt téríti meg a károsult részére, a CASCO biztosítás pedig a mi gépjárművünkben keletkező kárt fizeti ki. Elemi károkra, lopáskárra, töréskárra, idegen személy által elkövetett rongálásra szoktuk kötni.

Amennyiben online CASCO biztosítás kalkulátorunkkal köt biztosítást, kérjük jelölje be a gépjárműve milyen extrákkal rendelkezik, hogy ennek megfelelően történjen a díjszámítás. Ennek hiányában, káresemény után a CASCO biztosítás nem fogja fizetni a fel nem tüntetett extákban bekövetkezett kárt.

Fontos, hogy minden extrát biztosítsunk. Ha utólag szerelünk az autóba nagyobb értékű dolgot, értesítsük a biztosítót! Ennek elmulasztása esetén, káresemény bekövetkezésekor, a biztosító joggal utasíthatja vissza az erre vonatkozó kárigényünket, mivel a CASCO biztosítás kockázatvállalása alól kiesik a be nem jelentett extra.

Egyes (főleg tolvajok által kedvelt, vagy magas árú) gépjárművek esetén, CASCO biztosítás kötéséhez a biztosító előírhat bizonyos védelmi berendezéseket. Ha Önnek ilyen gépjárműve van előírhatja a biztosító pl. az üvegek gravírozását, megfelelő riasztó beépítését, (GPS) műholdas jeladó beépítését stb. Online CASCO biztosítás kalkulátorunk tájékoztatja, hogy Önnek van- e szüksége a gyári védelmi berendezéseken túl egyéb berendezésekre a biztosítás megkötéséhez.

Online CASCO hasznos!

Autólopás:
A CASCO autóbiztosítás esetében lopáskár csak akkor kerül megállapításra, ha a kocsi megfelelően le van zárva, és a védelmi berendezései megfelelően működnek a káresemény pillanatában. Ennek ellenére a kocsit eltulajdonították, vagy megpróbálták eltulajdonítani, és ezzel Önnek kárt okoztak.
 
Törés:
Töréskár esetén a CASCO biztosítás, akkor fizet, ha a szándékos károkozás kizárható. Ha a töréskár balesetből, vandalizmusból, idegenkezűségből ered, akkor a biztosítás fizet. Töréskár esetén nem fizet a CASCO, ha ezt a kockázatot nem kértük. pl. rész CASCO biztosítást kötöttünk kizárólag lopáskárra.
 
Üvegtörés:
Üvegtörés esetén a CASCO nem fizet,  ha a kár szándékos károkozásból ered. Amennyiben a kár balesetből, vandalizmusból, rongálásból ered a biztosítás téríti a károkat.
 
Elemi kár:
A CASCO elemi kárra vonatkozó biztosítás fizet, ha a káresemény belvízből, áradásból, hó nyomásból, lezúduló hótömegtől, jégverésből, természetes üreg beomlásából, földalatti épület beomlásából, föld és kő leomlásból, robbanásból, villámcsapásból, tűzesetből ered.

Rész CASCO biztosítás:

Megjelent a rész CASCO szerződés. Ezeket lehet csak lopásra, vagy csak törésre is kötni, ezzel mérsékelve a biztosítás díját.
 
Önrész:
Gondoljuk meg milyen szerződést választunk. Nem mindegy mekkora az önrész. Ez lehet % -os forma, vagy konkrét összeg. Gondoljuk át, mely kockázatokra a legfontosabb számunkra a biztosítás. Ebben segít az internet. Online Casco díjszámításhoz, használja online CASCO biztosítás kalkulátorunkat, mellyel megfigyelheti a biztosítási összegek alakulását a különböző önrészek választásánál!
 
Új autó vásárlása:
Új autó vásárlásakor ne hagyja, hogy  a kereskedő rábeszélje egy bizonyos biztosításra, mielőtt tájékozódik! Lehetséges, hogy a kereskedő egy biztosítóval van szerződésben, és nem biztos, hogy a legkedvezőbb feltételű biztosítást ajánlják önnek. Még az új gépjármű átvétele előtt, hiányzó adatokkal is megkötheti nálunk, online CASCO biztosítását.
 
Ingyenes alkusz kalkulátor:
Igen. Ön ingyenesen összehasonlíthatja online biztosítás kalkulátorunk segítségével, hogy melyik biztosító, mennyiért kötne CASCO-t, az Ön által beállított feltételekkel. Nem kell egy napot rááldozni, hogy minden biztosítóhoz külön bemenjen egy kedvező autóbiztosítást keresve.
 
Gépjármű értéknövekedése:
Ha a kocsiba utólag szereltünk nagy értékű hifi berendezést, vásároltunk rá különleges alufelnit stb. akkor azt jelezzük a biztosítónak. Amennyiben erre nem kerül sor, káresemény esetén ezeknek az árát a CASCO nem fogja megtéríteni.
 
Biztosító mentesülése:
A biztosító mentesül/részben mentesül a kifizetés alól, ha a káresemény a gépjármű : túlterhelt vontatásából, elhanyagolt állapotából, szakszerűtlen vontatásából, vagy védelmi rendszerének a káresemény ideje alatt nem megfelelő működéséből ered. Nem fizet továbbá a CASCO biztosítás ha a káresemény gyógyszer, vagy alkohol befolyásoltsága alatt következett be, vagy ha lejárt forgalmi engedéllyel közlekedtünk.
 
Baleset esetén:
Kár esetén, pl. karambol (ha mindenki jól van, és a kár okozását egyik fél elismerte) töltsük ki az Európai kárbejelentő lapot. Ennek hiányában egy üres lapra is elkészíthetjük a balesetről a jegyzőkönyvet. Ennek tartalmaznia kell a személyes adatokat, a gépjármű adatait, a kötelező biztosítások kötvényszámát. Készítsünk rajzot, fényképeket mellyel segítjük a biztosító munkáját. Értesítsük a CASCO/kötelező biztosítás biztosítóját is. Ha nem egyértelmű az eset, inkább hívjunk rendőrt!