Kockázati életbiztosítás — 2012. szeptember 11.
April Családi biztosítás újra!

Az APRIL biztosító 2008 óta érhető el hazánkban. Célja, hogy az ügyfelei számára egyszerű, gyors és sajátos védelmet nyújtson váratlan helyzetekben.

 April Családi védelem biztosítás

Az APRIL Családi Védelem Biztosítás a megbízható, egyszerű, és pénztárca kímélő biztosítások közé tartozik. Gondoskodik arról, hogy a családfő esetleges elhalálozása, vagy súlyos megbetegedése miatt a család elveszti a jövedelmének jelentős részét, ne kelljen lemondani az addig megszerzett tulajdonokról (ház eladása stb.) a további megélhetés biztosítása miatt.  Az April Családi Védelem Biztosítás kedvező díjú kockázati életbiztosítás, amely akár már havi 900 Ft-biztosítási díj megfizetése mellett biztonságot nyújt a családnak egy esetleges szerencsétlenség bekövetkezése esetén.

Az April Családi Védelem kockázati életbiztosítás bárki számára megköthető, azok számára, akik:

– állandó lakcímmel rendelkeznek Magyarországon, és Magyarországon is tartózkodnak

– már betöltötték a 18. életévüket, de nem múltak el még 60 évesek

– megfelelnek az ajánlaton található Befogadási Feltételeknek.

 Előnyök az April Családi Védelem Biztosítás esetében:

-A kockázati életbiztosítás díja életkorhoz kötött, így akár már havonta 900 forintból biztosíthatja saját és családja jövőjét.

– Azonnal megköthető, gyors és egyszerű biztosítás, orvosi kivizsgálás nélkül.

– Minden évben az ügyfél dönti el, hogy mennyi pénzt kíván biztosítani. Ennek megfelelően alakul a biztosítás havi fizetési díja. A biztosított személy esetén a biztosítás összege 1 millió forintnak a többszöröse, de minimum 2 millió forint lehet.

– Az ügyfeleknek alkalmuk nyílik arra, hogy a kockázati életbiztosítás által egyszerre akár két személyt is biztosítsanak, ezzel védelmet nyújthatnak a család több tagjának is egy biztosítás keretén belül. Amennyiben a biztosított személyek mindketten fiatalabbak 41 évnél, abban az esetben a kockázati életbiztosítás 5 százalék kedvezményt nyújt!

Kinek ajánlott az April Családi biztosítása?

Érdemes az April Családi Védelem Biztosítást megkötni azoknak a családfőknek, akik esetleges haláluk, vagy rokkantságuk esetén szeretnék biztonságban tudni családjuk jövőjét, egyszerű, és megbízható módon. Emellett ajánlott azoknak az ügyfeleknek, akik hitellel rendelkeznek, és a váratlan helyzetekben nem akarják elveszteni otthonaikat, illetve szeretnék biztosítani a gyermekek nevelését, taníttatását, jövőjét.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


− 4 = 0