Allianz utasbiztosítás

allianz-utasbiztosítás

Bárhova is utazzunk a világban, fel kell készülni arra, hogy nehézségekkel kerülünk szembe, ami váratlan anyagi kiadásokkal jár. Ilyen lehet pl. a poggyász elvesztése, váratlan orvosi ellátás szükségessége, balesetből eredő orvosi ellátás, jogi képviselet stb. Az ilyen jellegű problémákra kínál megoldást az Allianz utasbiztosítás széles termékválasztéka. Egy utasbiztosítás kiválasztásakor érdemes figyelembe venni, hogy az adott biztosító milyen nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, hiszen a segítségnyújtásra elsősorban külföldön lesz szükségünk. Az Allianz kiemelkedő ebben a tekintetben, hiszen több mint 70 országban van jelen a világon, 148000 munkatársa van és több mint 83 millió ügyféllel rendelkezik. Ezért is tudjuk nyugodt szívvel ajánlani az Allianz utasbiztosításokat, hiszen utazzon bármilyen messze is Magyarországtól, az Allianz Biztosító világméretű hálózata és tőkeereje nem fogja cserben hagyni. Minden Allianz utasbiztosítás tartalmazza az assistance szolgáltatást, aminek a segítségével anyanyelvünkön kapunk segítséget a biztosítótól.

Allianz utasbiztosítás kalkulátor

Ha szeretne kötni egy Allianz utasbiztosítást a legjobb helyen jár! Utasbiztosítás kalkulátorunk kiszámolja az Allianz utasbiztosítások díját és össze is tudja azokat hasonlítani más biztosítótársaságok ajánlataival. Ezek a biztosítások azonnal megköthetőek sorban állás nélkül, az utasbiztosítási kötvény az ügyfélkapunkban letölthető, amit ki tud nyomtatni. Kalkulátorunk összesen 75 ajánlatot számol ki 11 biztosítótársaság kínálatából.

Allianz utasbiztosítási díj rendezése

A megkötött Allianz utasbiztosítás díját két módon tudja rendezni biztosítási portálunkon. Lehetősége van bankkártyás fizetésre, ez a fizetési mód a legnépszerűbb. Erre általában a dombornyomású bankkártyák alkalmasak (Visa/EuroCard/MasterCard). Lehetőség van még átutalásos fizetési módot választani, de ha ezt választja, figyeljen oda, hogy az utasbiztosítás díj még indulás előtt beérkezzen a számlánkra.

Az Allianz utasbiztosításai:

  • Útitárs Ezüst: Az Útitárs utasbiztosítások az Allianz általános utasbiztosításai, kedvező árak jellemzik. Ajánljuk városnézéshez, üzleti úthoz, kiránduláshoz. Az általános utasbiztosításokra jellemző biztosítási eseményekre nyújt védelmet pl.: Balesetből eredő orvosi kezelés, betegségből eredő sürgősségi orvosi kezelés, mentés helikopterrel vagy mentőautóval, sürgősségi fogászat, poggyászbiztosítás, rokkantság, gyermek hazaszállítása stb.
  • Útitárs Arany: Az útitárs ezüst utasbiztosítással közel megegyező termék, a biztosítási összegek megegyeznek, de további védelmeket is kínál, ezek a poggyászkésedelem 12 vagy annál hosszabb késés esetén, felelősségbiztosítás, jogi képviselet.
  • Útitárs Platina: Az Allianz Útitárs arany utasbiztosítással egyező védelmekre nyújt fedezetet, azonban itt már magasabbak a biztosítási összegek. Mindenképp figyelemreméltó, hogy a balesetből eredő orvosi kezelés és a betegségből eredő orvosi kezeléseknek nincs felső korlátja a platina módozatban!!!

allianz-téli-sportok-utasbiztosítás

  • Téli Sportok Ezüst: Az Allianz téli sportok utasbiztosítási család a snowbordozás és a síelés kedvelői számára jelent ideális védelmet. Az általános utasbiztosítási fedezeteken felül a sportfelszerelést is biztosítjuk ezzel a termékkel, továbbá védelmet kínál egy esetleges hegyi mentésre is.
  • Téli Sportok Arany: A Téli Sportok Ezüst utasbiztosítással megegyező termék, a biztosítási összegek megegyeznek, de további védelmeket is kínál, ezek a poggyászkésedelem 12 vagy annál hosszabb késés esetén, felelősségbiztosítás, jogi képviselet.
  • Téli Sportok Platina: Az Allianz Télisportok Arany utasbiztosítással egyező védelmekre nyújt fedezetet, azonban itt már magasabbak a biztosítási összegek. Mindenképp figyelemreméltó, hogy a balesetből eredő orvosi kezelés és a betegségből eredő orvosi kezeléseknek nincs felső korlátja a platina módozatban!!!

allianz-extrém-sportok-utasbiztosítás

  • Útitárs Extrém Sport Ezüst: Az általános utasbiztosítási fedezeteken felül a biztosítás védelme kiterjed az itthonról magával vitt extrém sportoláshoz szükséges tárgyakra is. Külföldön elszenvedett extrém sportolás közben bekövetkezett balesetből eredő itthoni orvosi kezeléseknél, olyan tételeket is megtérít, amelyekre a TB nem nyújt fedezetet!
  • Útitárs Extrém Sport Arany: Az Útitárs Extrém Sport Ezüst utasbiztosítással megegyező termék, a biztosítási összegek megegyeznek, de további védelmeket is kínál, ezek a poggyászkésedelem 12 vagy annál hosszabb késés esetén, felelősségbiztosítás, jogi képviselet.
  • Útitárs Extrém Sport Platina: Megegyezik a szolgáltatása az arany módozattal, azonban egy sportolásból eredő baleset sürgősségi ellátását limit nélkül téríti az Allianz biztosító, továbbá az általános utasbiztosítási fedezetek magasabbak.