Aegon utasbiztosítás – kalkulátor

Aegon-Utasbiztosítás

Bármilyen célból is utazzunk külföldre, fel kell készülni a ránk váró nehézségekre. Legyen a külföldi út célja csak egy kirándulás vagy üzleti út, bárkivel előfordulhat baleset vagy egy sürgősségi orvosi ellátás szükségessége. A kockázatok pedig csak növekednek ha a külföldi utunk célja extrém sportok űzése, búvárkodás vagy éppen a síelés. A külföldi útjaink során felmerülő nehézségekre kínál megoldást az Aegon utasbiztosítás. Mivel a segítségre elsősorban külföldön lesz szükségünk, így érdemes megnézni, hogy az adott biztosító mekkora nemzetközi háttérrel rendelkezik. Az Aegon Biztosító Zrt. az Aegon csoport tagja, melynek leányvállalatai az USA-ban, Mexikóban, Kanadában, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Cseh Köztársaságban, Franciaországba, Angliában, Írországban, Indiában, Kínában is megtalálhatóak. Ezen felül a cég nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően járjunk bárhol is a világban, biztos, hogy gyors segítséget kapunk egy külföldön felmerülő probléma esetén. Az Aegon utasbiztosítás tartalmaz egy éjjel-nappal hívható segítségnyújtó vonalat (+36-1-465-3646), amin keresztül anyanyelven kapunk segítséget egy probléma megoldásához.

Aegon utasbiztosítás kalkulátor és online kötés

Ha szeretne kötni egy Aegon utasbiztosítást, nem kell mást tennie, mint használnia az utasbiztosítás kalkulátort. Honlapunkon az Aegon utasbiztosítások mellett megtalálja további 10 biztosító utasbiztosítási ajánlatait is, ezzel is segítve a megalapozott döntést az utasbiztosítás kiválasztásához. Az ajánlatok összehasonlíthatóak! Az Aegon utasbiztosítás megkötése után, a biztosítási kötvényt a honlapunkon található ügyfélszolgálaton keresztül le tudja tölteni.

Aegon utasbiztosítás díjának fizetése

Az Aegon utasbiztosítás kötése során ki kell választani a fizetési módot. Itt két lehetőség áll rendelkezésre, bankkártyás fizetés azonnal, illetve banki átutalás. A legtöbben a bankkártyás fizetési módot választják, ehhez általában a dombornyomott Visa/EuroCard/MasterCard típusok alkalmasak, de természetesen vannak hasonló tulajdonságokkal rendelkező kártyák, amikkel lehet ilyen módon is fizetni. Ha a banki átutalást választja, kérjük figyeljen oda arra, hogy az átutalás beérkezzen hozzánk még az utazás megezdése előtt.

Aegon utasbiztosítási módozatok

Aegon Ezüst, Arany és Platina utasbiztosítások: Az általános utasbiztosítások közé tartoznak, ajánljuk kiránduláshoz, városnézéshez, üzleti utakhoz. Általános utasbiztosítási elemeket tartalmaz, Egészségügyi ellátás és költségtérítés baleset vagy betegség esetén, poggyászbiztosítás, segítségnyújtási szolgáltatások, gépjármű assistance (ez sok biztosítónál feláras!), jogvédelem, felelősségbiztosítás. A 3 -féle utasbiztosítás kb. ugyanazokat a szolgáltatásokat/kockázati elemeket tartalmazza, azonban a vállalt biztosítási összegek az Arany csomagban magasabbak az Ezüstnél, az Arany módozatnál magasabbak a vállalt összegek a Platina utasbiztosításnál.

Aegon-Sí-utasbiztosítás

Aegon Sí Ezüst, Arany és Platina utasbiztosítások: A síelés, snowbordozás és más téli sportok kedvelői számára jelentenek optimális védelmet az Aegon Sí utasbiztosításai. Az általános utasbiztosítási fedezeteken felül ez az Aegon utasbiztosítás már az ezüst módozatban is kiterjed a magunkkal vitt sífelszerelés biztosítására, lopás esetén az Aegon megtéríti a kárt. Már az ezüst módozat is tartalmazza a helikopteres és hegyi mentés, kórházba szállítás költségét is. Az Arany és a Platina biztosítási kockázatai kb. ugyanazokat az elemeket tartalmazzák, azonban az Sí Arany esetében magasabbak a biztosítási összegek az ezüstnél, ahogy a platina utasbiztosításnál magasabbak a biztosítási összegek az aranynál.

Aegon-Búvárbiztosítás

Aegon Búvár Ezüst, Arany, Platina utasbiztosítások: Kifejezetten a búvárok számára kínál védelmet ez az utasbiztosítás, ami a hagyományos utasbiztosítási elemeken felül a búvárok egyedi igényeihez lett kialakítva. Mélységi korlátozás nincs, a biztosító téríti szükség esetén a keszon betegség kezelést, továbbá a búvár felszerelésre is kiterjed a biztosító kockázatvállalása lopás esetén. Az Arany és a Platina Aegon utasbiztosítás kockázatai kb. ugyanazokat az elemeket tartalmazzák, azonban a Búvár Arany esetében magasabbak a biztosítási összegek az ezüstnél, ahogy a Búvár Platina utasbiztosításnál magasabbak a biztosítási összegek az aranynál.