CASCO Kötelező biztosítás — 2013. január 07.
Aegon Angyal PRO – segítségnyújtás felsőfokon

Különdíjjal jutalmazták az Aegon biztosító új, autósoknak tervezett  ingyenesen letölthető mobil applikációját. Az úgynevezett Aegon Angyal PRO szinte az összes, vezetés közben felmerülő kérdésre azonnali választ ad a sofőröknek. Az iOS és Android rendszereken működő alkamazást már közel tízezer ember használja.

Az Aegon Angyal Pro egy, szinte mindenre kiterjedő autós applikáció, amely segítséget nyújt az autóval közlekedőeknek bármilyen helyzetben, akár parkolással, tankolással , vagy az autó állapotával kapcsolatban merülnek fel kérdések, mindezen kívül az Aegon Angyal PRO segítségével akár a legfissebb forgalmi helyzetekről is értesülhetünk.

Az Aegon Angyal Pro négy fő menüpontot foglal magába:

A segítségnyújtás menüpont tájékoztatja a sofőröket abban az esetben, ha számukra ismeretlen ikon villanna fel út közben a műszerfalon. Ezenkívül egy egyedülálló beépített segítségnyújtó modul azonnali segítséget a az olyan esetekben, ha az autó lerobbant, ha baleset történt, vagy ha váratlanul kifogyna az üzemanyag.

Egy speciális dugófigyelő menüpontot is tartalmaz az Aegon Angyal PRO alkalmazás, melynek segítségével bármikor, bárhol megtudhatóak a friss közlekedési információk, a forgalmi fennakadások, annak érdekében, hogy az autózás minél zökkenőmentesebben történjen.

Az applikáció egy parkolás menüpontot is magába foglal. Ennek segítségével az autósoknak nincs szükségük másra csak néhány kattintásra, és máris információt kaphatnak a közelben lévő összes parkolási lehetőségről, azoknak díjairól, beleértve a parkolóházakat, és az utcai parkolóhelyeket is.

A negyedik fő menüpont a tankolásról nyújt információt. Megmutatja, hogy hol található a legközelebbi üzemanyag-töltőállomás, illetve azt hogy ott milyen áron lehet tankolni. Ezen a modulon belül az autósoknak lehetőségük van arra, hogy a keresést szűkítsék üzemanyag fajtájára, a benzinkút típusára, a legközelebb lévőre, vagy akár a legolcsóbbra is. Ezeket a keresési szempontokat kombinálva is lehet használni.

Az Aegon Angyal PRO alkalmazást az Extreme Net Kft. tervezte, és fejlesztette ki, ingyenesen letölthető,  iPhone, iPad, és Android rendszereken használható mobil applikációvá.

Az Aegon Angyal Pro magyar ügyfeleknek először

Az Aegon Magyarország nem-életbiztosításokért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy az ügyfelek többsége még mindig nem vált évente biztosítót, azonban azok akik váltanak már nemcsak az ár alapján döntenek, hanem a minőség, illetve a plusz szolgáltatások figyelembe vétele alapján is.

Az Aegon Angyal PRO applikációt az Aegon Magyarország ügyfelei elsőként próbálhatták ki.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


8 + 2 =