Lakásbiztosítás Utasbiztosítás — 2012. május 23.
Itt a rossz idő esetére köthető időjárás biztosítás!

Időjárás Biztosítás

Teljes mértékben új és egyedülálló ajánlattal jelentkezett az egyik vezető biztosító társaság a piacon. Amennyiben belföldre megyünk nyaralni, biztosíthatjuk pihenésünket a rossz idő esetére.

Teljesen egyedi ajánlattal állt elő a Generali a biztosítási piacon, amely szerint a nyaralás időtartama alatt bekövetkező rossz időjárás ellen is köthetünk időjárás biztosítást.  Az új biztosítási termék kidolgozásának alapjául az utasbiztosítás szolgált. Ennek megfelelően, ha belföldi nyaralásunk időtartama alatt rossz az idő, a biztosító 100 ezer forintot térít vissza, amely lehetőséget biztosíthat egy esetleges másik nyaraláshoz.

Időjárás biztosítás, mint lakásbiztosítási kiegészítő

Fontos tudni azonban, hogy nem az utasbiztosítás, hanem a LAKÁSBIZTOSÍTÁS kiegészítőjeként köthető az időjárás biztosítás. Az időjárás biztosítás lényege, hogy a 06.01. és 08.20 közötti időszakban eltölteni kívánt, a biztosító weboldalán előre bejelentett egy-vagy kéthetes nyaralást a rossz idő nem teszi lehetővé, a biztosító 100 ezer forintot fizet vissza. A biztosítási szándékot legalább 15 nappal az utazásunk előtt be kell jelenteni a biztosítónál. A legfontosabb adatok, amelyeket szükséges megadni, hogy mikor, hol és milyen időtartamra megyünk nyaralni. A biztosítás aktiválásával véglegesíthetjük annak igénylését. Az aktiválást követően a Generali honlapján megjelenik a megjelölt időszakra vonatkozó meteorológiai előrejelzés, amely tartalmazza a csapadék intenzitást, illetve a várt hőmérsékleti adatokat.  Abban az esetben, ha az egy hetes nyaralás alatt 3, a két hetes nyaralás alatt pedig 5 napon keresztül rosszabb az idő az előre megjelöltnél, számíthatunk a biztosító kártérítésére.

Időjárás biztosítás a Generalinál elérhető

Az időjárás biztosítás egyelőre a Generali biztosítónál elérhető, bízzunk abban azonban, hogy a többi társaság is követendő példaként tekint majd erre a biztosítási formára. Azt azonban leszögezhetjük, hogy aki megköti az időjárás-biztosítás módozatot mindenképpen nyugodtabban élvezheti jól megérdemelt pihenését.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


4 + 9 =