CASCO — 2011. augusztus 01.
Olcsóbb a casco biztosítás ennek ellenére sem kötjük meg

Olcsóbb a CASCO biztosítás, de nem kötjük

Hatalmas mértékben, közel 30 százalékkal csökkentek a casco biztosítás díjai idén, ennek ellenére még mindig csak az autósok 20 százaléka rendelkezik ezzel a biztosítási formával.

 

A kimutatások szerint a casco biztosítás átlagos díjai 2011 első félévében a korábbi, átlagosan 90 ezer forintról 66 500 forintra mérséklődtek. Ennek oka, hogy a tavaly novemberi biztosítás váltási lehetőség dömpingjében a különböző biztosító társaságok a kötelező biztosítással együtt kötött casco biztosítások díjaiból jelentős kedvezményeket adtak. A csökkenés ellenére azonban az autósoknak csak az egyötöd része köti meg autójára a casco biztosítást. Az okokat kereső szakértők szerint az autósok jelentős része nem tud a biztosítási díjak változásáról, hiszen az ekkora mértékű csökkenés eredményeképpen kialakult „átlagos casco díj” már nem akkora összeg, hogy ne fontolnánk meg annak szükségességét és a szerződés megkötését, hiszen a casco biztosítás nagy segítség lehet az autó megrongálódásakor vagy ellopásakor.

Casco biztosítás online– egyszerűen!

 

Mindenképpen érdemes elgondolkozni, hogy e csekély összeg mellett valóban érdemes-e saját magunknak vállalni a kockázatot. Online casco biztosítás kalkulátorunk segítségével néhány perc alatt össze tudja hasonlítani a társaságok casco díjait és kiválasztatja az Ön számára legmegfelelőbb, személyre szabott casco biztosítást, amely pár perc alatt meg is köthető.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


× 4 = 4