Lakásbiztosítás — 2010. augusztus 02.
Generali biztosító díjmentes kiegészítő szolgáltatásai

Mindenki számára könnyen elképzelhető, hogy nyaralás közben bármilyen nem várt esemény, baj történik velünk. Ugyanakkor annak a lehetősége is fennáll, hogy amíg mi jól megérdemelt pihenésünket töltjük, addig otthonunk még inkább veszélynek van kitéve. A Generali  biztosító akciót hirdetett, mely szerint a Házőrző nevű lakásbiztosítás mellé most kedvezményesen adják a különféle „extra” szolgáltatásaikat a nyaralási időszakok intervallumában.

Generali lakásbiztosítás díjmentes kiegészítői

– Ha nyár és napsütés akkor természetesen irány a strand! Köztudott (sajnos ), hogy a strandokon az idei évben ugyan csökkentek a lopások, ellenben még mindig jelentős annak az esélye, hogy megkárosíthatnak minket. Ellopják a táskánkat, amelyben esetleg személyes okmányaink, pénzünk, bankkártyánk is benne van. A kedvezményes akció részeként a Generali az ellopott tárgyak értékét 20 ezer forint értékhatárig megtéríti. A csomag erre vonatkozó részében benne foglaltatik, hogy az ellopott személyes okmányok pótlásának és a bankkártya letiltásának a költségeit is átvállalja a Generali biztosító.

– Sajnos előfordulhat még rosszabb eset is, amikor kapunk egy nem várt hívást, hogy betörtek otthonunkba. Ebben az esetben azonnal megszakítjuk nyaralásunkat, és hazautazunk. A Generali ilyenkor is igyekszik „enyhíteni” a bajt azzal, hogy vállalja a haza -, illetve a visszautazás árát. A hazaérkezéskor természetesen felmérjük mi az, amit eltűnt, mit loptak el. A részletes odafigyelés teljességének mértékével a Generali Házőrző lakásbiztosítási csomagjában benne foglaltatik, hogy az ellopott kerékpárt is megtérítik.

– A leggyakrabban előforduló eset a felmérések szerint, hogy nyaralás után hazaérkezve azt tapasztaljuk, hogy áramszünet volt. Ennek köszönhetően pedig a fagyasztott élelmiszerek kiolvadtak, megromlottak. A Generali ezt is megtéríti!

A Generali biztosító kedvezményes ajánlata természetesen a meglévő és az új ügyfelekre egyaránt vonatkozik. A statisztikák azt mutatják, hogy a leggyakoribb eset az áramkimaradás miatt károk előfordulása. Ezt követi a bankkártyák ellopása miatti kárrendezések száma, majd a kerékpárok ellopása miatti kárkifizetés. Természetesen a statisztika a kiegészítő szolgáltatások vizsgálatára vonatkozik.

A Generali “nyaralóbiztosítása”

Arról azonban ne feledkezzünk meg, hogy nem csak az úgynevezett „állandóan lakott” otthonunk biztosítása nagyon fontos, hanem a pihenés, szabadság után magára hagyott nyaralónk is veszélynek van kitéve. Érdemes nyaralóbiztosítást is kötni, hogy amikor megérdemelt pihenésünkre érkezünk, és szembesülnünk kell bármilyen nem várt eseménnyel, akkor is legyen egy segítő kéz a bajban. Az internetnek köszönhetően a biztosítás már online köthető. Használja lakásbiztosítás kalkulátorunkat!

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


1 + = 2