Jövedelemkiesés biztosítás — 2010. július 07.
A jövedelemkiesés biztosítás 50.000Ft-250.000Ft-ig köthető

A 250.000Ft-ig terjedő munkanélküliség biztosítási összeget 9 hónapig vehetik igénybe járulékmentesen azok, akik elveszítik munkájukat és rendelkeznek jövedelemkiesés biztosítással. A biztosítási összegből rendezhetjük számláinkat, fizethetjük hitelünket, családunk számára megszokott életszínvonalat is tudjuk biztosítani. A jövedelemkiesés biztosítás megkötésén mindenkinek érdemes elgondolkozni, hiszen a munkanélküliség idején kapott segélyekből valószínűleg nem tudjuk mindezt finanszírozni.

Kötése egyszerű és olcsó. A mai gazdasági világválság idején talán mindenki gondolt már rá, mi lenne ha elveszítené az állását. Bizonyára ismerünk szomszédot, barátot, családtagot, kollégát akik már elveszítették munkahelyüket, láttuk szorult helyzetüket. Erre a helyzetre kínál megoldást a jövedelemkiesés biztosítás, amely segítségével közvetlenül tudjuk biztosítani családunk számára a megélhetést kötöttségek nélkül (a kapott biztosítási összeget szabadon felhasználhatjuk bármire).

Jövedelemkiesés biztosítás díja

A jövedelemkiesés biztosítás megkötésekor a biztosító a kötelező biztosítással ellentétben nem tesz különbséget, terület és lakóhely alapján, azonban felsőfokú végzettségűek kedvezményben részesülnek. A biztosítás az ügyfél nettó fizetésének a 70%-át téríti.

Példa: Egy 150.000Ft-ot kereső főiskolát végzett ügyfél, ha 100.000Ft/hó-ra köti meg biztosítását, akkor a fizetendő összeg 2423Ft. Ez az összeg ha egy általános iskolai végzettségű ügyfél esetén kb. 300-400Ft-tal kerül többe.

Az April Biztosító ügyvezető igazgatója elmondta, ügyfeleik átlagos jövedelme 170.000Ft, és 2827Ft-os havidíjért ezt a jövedelmet 110.000Ft-ra biztosítják 9hónapig. A 9 hónap alatt nem kerül veszélybe az autónk, lakásunk, amely elvesztése az új munkahely találását esetleg lehetetlenné tenné, családunk, és saját magunk kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet. A biztosítás ráadásul a munkanélküliség idejére tartalmaz egy betegség, rokkantság, és ez baleseti halál esetére szóló kártérítést is.

Jövedelemkiesés biztosítás kötésének feltételei

A jövedelemkiesés biztosítás kötésének feltétele a minimum 12 hónapos folyamatos, határozatlan időre szóló munkaviszony megléte, és a minimum heti 30órás foglalkoztatás. További feltétel, hogy az ügyfél nem lehetett regisztrált munkanélküli az elmúlt 3évben. Ha a biztosított talál állást, a biztosító a biztosítási összeg fizetését felfüggeszti.

A részletes feltételekről, a biztosítási díjakról tájékozódjon jövedelemkiesés biztosítás kalkulátorunk segítségével. A biztosítás online köthető.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


7 × = 35