Jövedelemkiesés biztosítás — 2010. április 07.
Változások a jövedelemkiesés-biztosítás háza táján…

A 2008 nyara óta elérhető jövedelemkiesés-biztosítás módozat terén számos változás történt. Talán a legfontosabb, hogy az eddigi Ace European Group Kft. megszünteti ezt a fajta termékét.

Jövedelemkiesés-biztosítás az April biztosítónál

A cég elmondása szerint januárban felajánlották a szerződött ügyfeleik számára, hogy kisebb szigorításokkal átvihetik meglévő biztosításukat a hazánkban jelen lévő francia April- csoporthoz. A felajánlással a biztosítottak kb. 90%-a élt, a szigorítások ellenére. A szigorítás számukra azt jelenti, hogy közös megegyezéssel történő munkaviszony megszűnéskor a biztosító nem fizet (az Ace is csak abban az esetben fizetett, ha bebizonyosodott, hogy a közös megegyezés a munkáltató nyomására jött létre). A francia érdekeltségű April-csoportnál továbbra is elérhető lesz ez a fajta jövedelemkiesés-biztosítás. Fontos információ, hogy a jövedelemkiesés-biztosítás csak a minimum 1 éves munkaviszonnyal, határozatlan idejű munkaszerződéssel rendelkező, legalább heti 30 órás munkarendben dolgozó munkavállalók számára elérhető.  A biztosítás megkötése alól kivételt képez a kölcsönzött munkaerő.

Jelen helyzet szerint ma Magyarországon több biztosító is foglalkozik a jövedelemkiesés-biztosítás valamilyen formájával. Rendkívüli előnye, hogy már nem csak egy jelzáloghitel vagy életbiztosítás részeként lehet igénybe venni, hanem önállóan is köthető.

Ha Ön is szeretné megtudni a  jövedelemkiesés biztosítás Önre szabott díját (megismerheti az April biztosító ajánlatát), biztosítás kalkulátoraink segítségével 5 perc alatt megteheti!

A jövedelemkiesés-biztosítás kapcsán többen érdeklődtek tőlünk az April biztosító felől, ezért néhány fontosabb adatot szeretnék az érdeklődőknek leírni:

Az April biztosító 1988 óta létezik, 3millió ügyféllel rendelkezik, és 31 országban van jelen különböző biztosítási termékeivel, ügyfeleinek elégedettsége 90%. Magyarországon 2008 óta végzi tevékenységét az April CEE Developement Kft-n keresztül. A cég központja 1062 Bp. Aradi u. 8-10, tel: 06-1-555-6400, e-mail: info@april.hu.

Az April csoport értéke 1,5milliárd Euro, 1997 óta jegyzi a Francia tőzsde.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


7 × = 56