Egyéb biztosítás Lakásbiztosítás — 2010. április 02.
Biztonságban vannak-e nyaralóink?

Felmérések alapján évente a nyaralók 25-30%-át feltörik. A betörések, és a hívatlan vendégek megjelenése az ősztől tavaszig terjedő időszakban a legesélyesebb.

Hamarosan megkezdődik a nyaralások időszaka, felhőtlen örömmel pihenni vágyásra utazunk kedvelt nyaralónkba. Sajnos sokan csak ilyenkor szembesülnek a szomorú ténnyel, hogy az örömmel várt időszak egy hatalmas csalódással kezdődik. Ilyenkor szembesülünk a ténnyel, hogy az esetlegesen szélsőséges időjárás károkat okozott, egy-egy csőtörés eláztatta a falakat, esetleg feltört ajtózár vár minket, lopás, rongálás történt. A nem várt eseményeket a végtelenségig lehetne sorolni.

Ilyenkor gondolkozunk el azon, miért is nem kötöttünk biztosítást?

A biztosítók a védelem fokozatának megfelelően széles körű termékpalettát kínál a nyaralóink biztosítására. Egyértelműen kijelenthető, hogy a nyaralók biztosítása valamivel többe kerül, mint egy állandóan lakott épületé, ám így kevesebb gondot okozhat a károk javítása. Egyértelmű pozitívum, hogy a nyaralók biztosítása esetében bizonyos esetekben a biztosítók megtérítik a betörés okozta károkat is. A biztosítás megkötése előtt mindenképpen kérjen részletes tájékoztatót az Ön által választott biztosító nyaralóbiztosítási termékéről.

Megfontoltan, odafigyeléssel lehet védekezni, és csökkenteni a lehetséges károkat, azonban azok bekövetkezésének a valószínűsége talán sohasem csökkenthető 0%-ra. Ennek érdekében mindenképpen érdemes előre felkészültnek lenni és biztosítani nyaralónkat.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


8 × 8 =