Lakásbiztosítás — 2010. február 27.
Egyre inkább elterjedtek a magasabb biztosítási összeget fizető lakásbiztosítások

A MABISZ felmérése alapján 2009-ben egyre inkább teret nyernek a nagyobb fedezeti értékkel bíró lakásbiztosítások.

Újdonságként jelent meg a magyar biztosítási piacon az úgynevezett „önrésszel rendelkező” lakásbiztosítási termék. Ennek előnye, hogy az önrész vállalásával ( az önrészt a CASCO biztosításokban hasonlóan kell értelmezni ) a fizetendő biztosítási díj csökkenthető. A biztosítók növekvő lakásbiztosítási reklámjai, és a bővebb, magyarázó jellegű felvilágosítások ellenére sok ember tudatában még mindig nem lett nyilvánvaló mennyire fontos, hogy biztosítsuk otthonunkat. Sokad rendű, jelentéktelen dologként kezelik a lakásbiztosítás megkötését.

Sajnos gyakori eset, hogy csak amikor szembesülnek a kár megtörténtével, az esetlegesen több százezer, vagy milliós nagyságrendű helyreállítási költségekkel, akkor tudatosul bennük mennyire fontos, hogy legyen lakásbiztosításunk. Lakásbiztosításunk, ami megfelelő. Nem biztos, hogy a legolcsóbb mindig a megfelelő, ezért mindig figyeljünk arra, hogy a befizetett díjak ellenében a biztosító milyen biztosítási eseményekre vállal kockázatot.

A netbiztosito.eu oldalon könnyen, gyorsan megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő lakásbiztosítást. Lakásbiztosítás kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja több biztosító ajánlatát, mindezt személyre szabottan, sorban állás nélkül. Amennyiben pedig megtalálta az Önnek megfelelő terméket, kösse meg online néhány perc alatt!

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


9 − = 0