Wáberer casco biztosítás

Wáberer casco biztosítás

A CASCO biztosítás, bár nem tartozik az olcsó biztosítási típusok közé, mégis egy népszerű biztosítás. Mivel gyakran keletkezik a gépjárművekben kár és a javítási költségek tetemes összegűek lehetnek, így a Wáberer CASCO biztosítás kötésével autónkat biztonságban tudhatjuk. A Waberer’s cégcsoport olyan megbízató, óriási hátteret nyújt, hogy nyugodtan bárki rábízhatja biztosítási ügyeit.

CASCO Biztosítás Kalkulátor

A Wáberer casco biztosítás a saját gépjárműben balesetből vagy idegen személy által keletkezett károkra nyújt fedezetet.

Fontos, hogy a CASCO biztosítás kalkulátor használatakor, minden, a szériafelszereltségen felüli extrát is biztosítsunk. Bár lehet, hogy ez valamennyivel emeli a CASCO biztosítás árát, azonban egy káresemény bekövetkezésekor csak így fogunk a biztosítótól megfelelő kártérítést kapni.

A Wáberer CASCO biztosítás fedezete választható:

Általános CASCO fedezet, mely fedezetet biztosít a gépjárműben keletkezett töréskárokra, legyen az saját hibából eredő töréskár, vagy ismeretlen személy által elkövetett rongálás. Tűzkárokra, elemi károkra, a gépjármű részleges (alkatrész, kerekek) vagy teljes ellopására.

Kiegészítő CASCO fedezet, mely baleset biztosítási és poggyászbiztosítási elemeket is tartalmaz.

Speciális CASCO fedezet, mely egyedi önrész konstrukciókat, speciális kárrendezési szolgáltatásokat is tartalmaz.

Wáberer CASCO díja

A Wáberer CASCO biztosítás díját két tényező határozza meg alapvetően. Az egyik a gépjármű értéke extrákkal együtt, a másik az önrész mértéke. Az önrész lehet százalékos arány, illetve meghatározott összeg. Az önrész a CASCO biztosítások esetén az az összeg, amit a kártérítés összegéből le fog vonni a biztosító, tehát a kár ezen részét a szerződőnek kell állni. Ebből eredően minél nagyobb az önrész, a CASCO díja annál olcsóbb lesz, minél alacsonyabb önrészt vállalunk egy esetleges kár esetén, a CASCO díja ezzel arányosan növekedni fog.

Továbbá CASCO díjat befolyásoló tényező még a gépjármű gyártmánya, a díjfizetés gyakorisága, módja, a szerződő lakhelye, életkora, valamint az egyéb CASCO kedvezmények és pótdíjak.

A Wáberer CASCO biztosítás köthető használt és új gépjárművekre egyaránt. Új autóként kell biztosítani azt az autót, amely még 0 km-es és az autót még nem hozták ki a szalonból, egyéb esetekben használt gépjárműként kell az autót biztosítani.

Szemle

Rendszerint a biztosító társaságok ragaszkodnak a gépjármű szemléjéhez, így a Wáberer biztosító is. Ez nem jelent plusz költséget. A kárszakértő telefonon keresi fel a szerződőt és időpont egyeztetés után a szemle otthon, vagy előre egyeztetett helyszínen is megoldható.

 

Területi hatály

A Wáberer CASCO területi hatálya Európa teljes területére kiterjed, beleértve Törökországot is, valamint Észtország, Lettország, Litvánia.