Wáberer Biztosító

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Cím: 1211 Budapest, Szállító utca 4.

Telefonszám: 06/1-666-62-00

Fax: 06/1-666-64-04

Számolja ki honlapunkon a Wáberer Biztosító kötelező, CASCO és lakásbiztosítási ajánlatait:A díjszámítás során nem kizárólag a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. ajánlatait fogja látni, hanem összehasonlíthatja a programunk segítségével a kapott ajánlatot a biztosítási piac többi szereplőjének ajánlatával ár és a szolgáltatás színvonala szerint.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt. 2008 óta van jelen a magyar biztosítási piacon. A Biztosító Wabard néven kezdte működését, a név változtatásra 2012.09.20-án került sor. Egyik tulajdonosa Wáberer György, aki 2010-ben a 8. leggazdagabb magyar ember volt, a Waberers Holding Zrt. tulajdonosa. A másik alapító tag Nagy György aki a Wallis Rt. korábbi résztulajdonosa is volt.

A Wabard biztosító a KGFB szerződések döntő többsége Wáberer György kapcsolatainak köszönhetően a közúti fuvarozók közül kerül ki, azonban versenyképes ajánlatokat lehet a biztosítótól kapni személygépjárművek kötelező biztosítására is. A Wáberer nem csak kötelező biztosításokat kínál az ügyfelek részére, CASCO biztosítás, CMR biztosítás, KÁF/KSZF és lakásbiztosítás is megtalálható a cég kínálatában.

Wáberer György 2012-ben elmondta, hogy 2 éven belül a nem életbiztosítási ágazatban az első 10 biztosító között szeretne lenni. A kedvező áraknak köszönhetően az alkusz cégek biztosítás kalkulátor programjain keresztül is sokan választják a Wáberer Biztosító termékeit, hiszen a kalkulátor programok gyakran a Wáberer ajánlatait hozzák az ár szerinti legkedvezőbb ajánlatnak. Ilyen ajánlatok pl. a Panoráma Családi Otthonbiztosítás, az egyszerű kötelező biztosítás, a kötelező és a CASCO együttes kötése.

A Wáberer Biztosító 4-5%-os piaci részesedést ért el rövid idő alatt, a társaság két alapító tagja 250-250 millió forinttal emelte a biztosító szavatoló tőkéjét, ennek köszönhetően 2010. április végére a Wáberer Biztosító szavatoló tőkéje 1 milliárd 466 millió Ft-ra emelkedett. Jelenlegi adatok szerint 2012-re a biztosító állománydíja már elérte a 4 milliárd Ft-ot.

Számolja ki honlapunkon a Wáberer Biztosító kötelező biztosítás ajánlatát gépjárművére, hasonlítsa össze azt más biztosítótársaságok ajánlatával!

Wáberer Kötelező Biztosítás

A kötelező biztosítás a gépjármű üzemeltetése során a károsult félnek a kárára nyújt fedezetet.

KGFB-t kötelező megkötni minden, a forgalomban résztvevő gépjárműre. Természetesen a törvényi szabályozás lehetőséget teremt a biztosító választásra, így választható a Wáberer Biztosító vagy más biztosítótársaság ajánlata is.

Kötelező biztosításnak a tulajdonjog vagy üzembentartói jog megszerzésének napjától kell, hogy legyen a gépjárművön. A mindenkori üzembentartó köteles a kötelező biztosítás meglétéről gondoskodni, így ha a tulajdonos és az üzembentartó személye eltér, a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartónak kell megkötni a kötelező biztosítást.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt. kedvezményt ad a biztosítás díjából, amennyiben azt nem csekken fizeti, hanem csoportos beszedési megbízás segítségével teljesíti.

További kedvezmény érhető el, ha féléves, vagy éves díjfizetési gyakoriságot választ a szerződő.

Wáberer CASCO Biztosítás

A Wáberer CASCO biztosítás célja, hogy egy baleset vagy károkozás során a tulajdonunkban vagy használatunkban lévő gépjárműben keletkezett kárt megtérítse a biztosító.

CASCO Biztosítást köthet a gépjármű tulajdonosa, a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartója, vagy aki a gépjármű megóvásában érdekelt.

A Wáberer Biztosítón keresztül köthető egyszerű CASCO biztosítás, mely csak az alap fedezeteket kínálja, ehhez kérhetünk kiegészítő biztosításokat és speciális szolgáltatásokat is.

Wáberer utasbiztosítás

Egy Wáberer utasbiztosítás kötése után bátran elindulhatunk a világ bármely pontjára, egy váratlan probléma esetén nemcsak a nap 24 órájában hívható assistance szolgáltatásra számíthatunk, hanem pénzügyi támogatásra is. Wáberer utasbiztosítás már napi 230Ft-tól köthető honlapunkon, a kötéshez használja az utasbiztosítás kalkulátor programunkat. Lehetősége van akár az utazás megkezdése előtti 2-3 órával megkötni az utasbiztosítását, azonban ilyen esetben válassza a bankkártyás fizetési módot. Ha az átutalásos fizetést választja, figyeljen oda rá, hogy a biztosítási díj, még az utazás megkezdése előtt a bankszámlánkra érkezzen be. A Wáberer utasbiztosítási kötvényt honlapunk „ügyfélkapu” menüpontjában töltheti le. Általános utazáshoz válasszuk a Wáberer Bázis vagy Prémium, téli sportokhoz a Wáberer Hógolyó vagy Lavina utasbiztosítást.
Wáberer Lakásbiztosítás
Mivel otthonunk az egyik legértékesebb vagyontárgyunk, így feltétlenül ajánljuk, hogy kössünk rá lakásbiztosítást. A Wáberer cégcsoport megfelelő hátteret nyújt ahhoz, hogy otthonunkat és az abban található értékeket biztonságban tudjuk.

Honlapunkon található lakásbiztosítás kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy a waberer biztosító milyen áron kínál az Ön igényeinek megfelelő lakásbiztosítást.

A Wáberer Biztosító lakásbiztosítási terméke Panoráma Családi Otthonbiztosítás néven található meg a cég kínálatában.

A Panoráma Családi Otthonbiztosítás 3 féle szolgáltatási csomagot kínál: Garzon, Centrum, Trend. Mind a három termékhez kérhetőek kiegészítő biztosítások: balesetbiztosítás, autókulcs elvesztése, ebtartói felelősségbiztosítás, 24 órás assistance szolgáltatás.