Wáberer Biztosító

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

Cím: 1211 Budapest, Szállító utca 4.

Telefonszám: 06/1-666-62-00

Fax: 06/1-666-64-04

Számolja ki honlapunkon a Wáberer Biztosító kötelező, CASCO és lakásbiztosítási ajánlatait:A díjszámítás során nem kizárólag a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. ajánlatait fogja látni, hanem összehasonlíthatja a programunk segítségével a kapott ajánlatot a biztosítási piac többi szereplőjének ajánlatával ár és a szolgáltatás színvonala szerint.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt. 2008 óta van jelen a magyar biztosítási piacon. A Biztosító Wabard néven kezdte működését, a név változtatásra 2012.09.20-án került sor. Egyik tulajdonosa Wáberer György, aki 2010-ben a 8. leggazdagabb magyar ember volt, a Waberers Holding Zrt. tulajdonosa. A másik alapító tag Nagy György aki a Wallis Rt. korábbi résztulajdonosa is volt.

A Wabard biztosító a KGFB szerződések döntő többsége Wáberer György kapcsolatainak köszönhetően a közúti fuvarozók közül kerül ki, azonban versenyképes ajánlatokat lehet a biztosítótól kapni személygépjárművek kötelező biztosítására is. A Wáberer nem csak kötelező biztosításokat kínál az ügyfelek részére, CASCO biztosítás, CMR biztosítás, KÁF/KSZF és lakásbiztosítás is megtalálható a cég kínálatában.

Wáberer György 2012-ben elmondta, hogy 2 éven belül a nem életbiztosítási ágazatban az első 10 biztosító között szeretne lenni. A kedvező áraknak köszönhetően az alkusz cégek biztosítás kalkulátor programjain keresztül is sokan választják a Wáberer Biztosító termékeit, hiszen a kalkulátor programok gyakran a Wáberer ajánlatait hozzák az ár szerinti legkedvezőbb ajánlatnak. Ilyen ajánlatok pl. a Panoráma Családi Otthonbiztosítás, az egyszerű kötelező biztosítás, a kötelező és a CASCO együttes kötése.

A Wáberer Biztosító 4-5%-os piaci részesedést ért el rövid idő alatt, a társaság két alapító tagja 250-250 millió forinttal emelte a biztosító szavatoló tőkéjét, ennek köszönhetően 2010. április végére a Wáberer Biztosító szavatoló tőkéje 1 milliárd 466 millió Ft-ra emelkedett. Jelenlegi adatok szerint 2012-re a biztosító állománydíja már elérte a 4 milliárd Ft-ot.

Számolja ki honlapunkon a Wáberer Biztosító kötelező biztosítás ajánlatát gépjárművére, hasonlítsa össze azt más biztosítótársaságok ajánlatával!

Wáberer Kötelező Biztosítás

A kötelező biztosítás a gépjármű üzemeltetése során a károsult félnek a kárára nyújt fedezetet.

KGFB-t kötelező megkötni minden, a forgalomban résztvevő gépjárműre. Természetesen a törvényi szabályozás lehetőséget teremt a biztosító választásra, így választható a Wáberer Biztosító vagy más biztosítótársaság ajánlata is.

Kötelező biztosításnak a tulajdonjog vagy üzembentartói jog megszerzésének napjától kell, hogy legyen a gépjárművön. A mindenkori üzembentartó köteles a kötelező biztosítás meglétéről gondoskodni, így ha a tulajdonos és az üzembentartó személye eltér, a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartónak kell megkötni a kötelező biztosítást.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt. kedvezményt ad a biztosítás díjából, amennyiben azt nem csekken fizeti, hanem csoportos beszedési megbízás segítségével teljesíti.

További kedvezmény érhető el, ha féléves, vagy éves díjfizetési gyakoriságot választ a szerződő.

Wáberer CASCO Biztosítás

A Wáberer CASCO biztosítás célja, hogy egy baleset vagy károkozás során a tulajdonunkban vagy használatunkban lévő gépjárműben keletkezett kárt megtérítse a biztosító.

CASCO Biztosítást köthet a gépjármű tulajdonosa, a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartója, vagy aki a gépjármű megóvásában érdekelt.

A Wáberer Biztosítón keresztül köthető egyszerű CASCO biztosítás, mely csak az alap fedezeteket kínálja, ehhez kérhetünk kiegészítő biztosításokat és speciális szolgáltatásokat is.
Wáberer Lakásbiztosítás
Mivel otthonunk az egyik legértékesebb vagyontárgyunk, így feltétlenül ajánljuk, hogy kössünk rá lakásbiztosítást. A Wáberer cégcsoport megfelelő hátteret nyújt ahhoz, hogy otthonunkat és az abban található értékeket biztonságban tudjuk.

Honlapunkon található lakásbiztosítás kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy a waberer biztosító milyen áron kínál az Ön igényeinek megfelelő lakásbiztosítást.

A Wáberer Biztosító lakásbiztosítási terméke Panoráma Családi Otthonbiztosítás néven található meg a cég kínálatában.

A Panoráma Családi Otthonbiztosítás 3 féle szolgáltatási csomagot kínál: Garzon, Centrum, Trend. Mind a három termékhez kérhetőek kiegészítő biztosítások: balesetbiztosítás, autókulcs elvesztése, ebtartói felelősségbiztosítás, 24 órás assistance szolgáltatás.