Viennalife utasbiztosítás

vienna-utasbíztosítás

Ma már egy külföldi utazás előtt elengedhetetlen, hogy utasbiztosítást kössünk. Külföldön járva kiszolgáltatottabb helyzetben vagyunk mint itthon, hiszen egy váratlan egészségügyi kiadás, sürgősségi orvosi ellátás, a poggyász ellopása súlyos anyagi terhet jelenthet, ha nem ismerjük az adott ország nyelvét, szokásait, az csak nehezít a szorult helyzeten. A külföldön felmerülő problémák kezeléséhez egy Vienna utasbiztosítás kiváló választás, hiszen a Viennalife rendkívül széles utasbiztosítási kínálatot dolgozott ki azért, hogy mindenki a számára megfelelő biztosítási védelmet kapja.

Mivel egy utasbiztosítással kapcsolatos segítségre túlnyomó részt külföldön lesz segítségünk így érdemes megnézni a Vienna biztosító külföldi kapcsolatait. A Vienna példás ebben a tekintetben, hiszen a VIG azaz Vienna Insurance Group tagvállalatai 25 országban vannak jelen, így a nemzetközi kapcsolatoknak, a tőkeerőnek, a 190 éves múltnak köszönhetően biztonságban érezhetjük magunkat, bárhol is járjunk a világban.

Vienna utasbiztosítás kötés online

Sorbanállás nélkül, egyszerűen megkötheti honlapunkon Vienna utasbiztosítását online,n akár 2 órával az utazás megkezdése előtt, ehhez nem kell mást tennie, csak használni utasbiztosítás kalkulátorunkat. Programunk nemcsak a Vienna ajánlatait számolja ki, hanem további 10 biztosító összesen 75 utasbiztosítási ajánlatát is, amely ajánlatok összehasonlíthatóak.

Vienna utasbiztosítás díj

Két -féle lehetőség közül tud választani a Vienna utasbiztosítási díj kifizetéséhez:

  • Ha közvetlenül az indulás előtt köti meg az utasbiztosítást mindenképp válassza a bankkártyás fizetést, amire általában Visa/MasterCard/EuroCard kártyákkal van lehetősége.
  • Lehetősége van még az átutalásos fizetési módot is kiválasztani a kötés során, ebben az esetben azonban figyeljen oda, hogy még az indulás megkezdése előtt beérkezzen a bankszámlánkra a szükséges összeg!

Vienna utasbiztosítás módozatok

Vienna Városnéző utasbiztosítás: Ha csak egy pár napra szeretne Európába utazni üzleti útra vagy városnézésre a Vienna városnéző utasbiztosítás a megfelelő választás. A biztosító kockázatvállalása kiterjed balesetre, megbetegedésre, poggyászkára, úti okmányok pótlására, sürgősségi fogászati ellátásra, idő előtti hazautazás megszervezésére (lakóhelyet ért káresemény kapcsán)stb.

Vienna Világjáró utasbiztosítás: Utazzon Ön csak Európába vagy a világ bármely pontjára, a Vienna Világjáró utasbiztosítás védelme kiterjed balesetre és betegségre 30-150 millió forintig, amíg a poggyász kárainkra akár 400 ezer Ft-ig is keterjedhet a biztosító kockázatvállalása. Sok biztosítótól eltérően a Vienna Világjáró poggyászbiztosítása kiterjed a magunkkal vitt műszaki eszközökre is, ilyen pl. a fényképezőgép, tablet, gps, stb.

Honlapunkon a Világjáró utasbiztosításhoz kérhető a sport + kiegészítő csomag Premium Sport néven. Ennél a választásnál az általános utasbiztosítási fedezeteken felül a legnépszerűbb amatőr sporttevékenységek (szörf, vitorlázás, rafting, búvárkodás 40m-ig stb.) végzéséhez nyújt védelmet a ViennaLife. Az ellopott vagy megsemmisült sporteszközök árát is megtéríti a biztosító meghatározott mértékig, ilyen sporteszközök pl. kerékpár, golfütő, horgászfelszerelés, búvárruha stb.

Vienna Hóbarát utasbiztosítás: A síelés és a snowbord szerelmesei részére kifejlesztett utasbiztosítás. Ezeknek a sporttevékenységek végzése kockázatosabb a pályán elszenvedett esetleges sérülések miatt, de a Vienna Hóbarát utasbiztosítások már az ilyen jellegű sérülésekből keletkező baleset és betegség költségeit is téríti 10-200 millió Ft-ig a választott csomagnak megfelelően, de téríti a mentőhelikopteres, speciális szánnal történő mentés költségeit is. A választott csomagnak megfelelően a sífelszerelés is biztosítva van, ha ellopják vagy baleset során megsérül. Ha Ön okoz kárt másnak a pályán, megoldást jelenhet a Hóbarát utasbiztosításokhoz kapcsolódó felelősségbiztosítás ami 1-3 millió Ft-ig téríti a másnak okozott kárt. Ha baleset vagy betegség miatt a megvásárolt síbérletet nem tudja felhasználni és azon még legalább 3 nap felhasználatlanul maradt, megtéríti a biztosító a fel nem használt napokra eső árat is.