Utasbiztosítás — 2017. július 20.
Utazási szokások 2017

Ha sorra vennénk a magyarok által leggyakrabban keresett úti célokat, akkor Horvátország minden valószínűség szerint előkelő helyet foglalna el. Nem csak közelsége szól mellette, de megfizethetősége is. Akár személyautóval is gond nélkül megközelíthető, fapados járatokkal pedig tényleg gyorsan elérhető területe. Az utazási trendek szerint idén is több ezer magyar tölti majd szabadságát a horvát tengerpartokon, de természetesen más területek iránt is mutatkozik kereslet.

Alapvetően elmondható, hogy a külföldi nyaralás már olcsóbban kihozható, mint ha határainkon belül választanánk valamelyik wellness szállodát. Még akkor is így van ez, ha az utasbiztosítást hozzászámoljuk a költségekhez. Nagyon fontos, hogy ne ezen igyekezzünk spórolni, ugyanis jelentősége felbecsülhetetlen akkor, ha külföldön megbetegszünk, esetleg baleset ér, vagy ellopják értéktárgyainkat. Kevesen tudják, de egyes országokban a kórházi ellátás komoly százezrekbe kerülne akkor, ha turistaként nem rendelkeznénk a megfelelő biztosítással. Nem mindegy az sem, hova, milyen céllal utazunk, s a biztosítást érdemes ennek megfelelően megválasztani. A tapasztalatok azt mutatják, hogy még mindig sokan vannak, akik felesleges kiadásnak tartják a kifejezetten utazás alkalmára összeállított biztosítási csomagokat. Mivel azonban egyre többet hallani a témáról akár komoly balesetek kapcsán is, így talán a jövőben mind többekben rögzül majd a biztosítás megkötésének jelentősége.

S hogy milyen úti célokat részesít a magyar előnyben akkor, ha a közeli tengerpartoknál messzebbre utazna? Az egzotikus szigetek nem csak nyaralás, de például nászút vagy tengerparti esküvő céljából is nagyon kedveltek. Ugyan akár 1-1,5 millió forintba is kerülhet, ha prémium kategóriás szolgáltatásokat szeretnénk kapni, de az élmény garantáltan felejthetetlen. Ugyan a hitelintézetek sokféle lehetőséget kínálnak akár kifejezetten turisztikai céllal, de az még mindig nem jellemző, hogy milliós nagyságrendeket vennénk fel annak érdekében, hogy utazási céljainkat meg tudjuk valósítani.

utasbiztosítás-azonnal

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


7 − 3 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>