Uniqa Biztosító

Az Uniqa biztosítót 1990-ben alapították. Jogelődei révén azonban már 150 éve van a biztosítási piacon. A cég az Austria-Collegialitat és a Budeslander egyesüléséből jött létre. Az Uniqának Európában közel 5,7 millió ügyfele van.

Az Uniqa biztosító széles termékpalettával van jelen a hazai biztosítási piacon. Termékei közt megtalálhatóak az autóbiztosítások, utasbiztosítások, lakásbiztosítások, vállalati vagyonbiztosítások, életbiztosítások , jogvédelmi és felelősségbiztosítások is.
Honlapunkon található biztosítás kalkulátorok segítségével megismerheti az Uniqa biztosító termékeit, lehetőség van az online biztosítás kötésre is.

Uniqa Kötelező biztosítás

Kötelező Biztosítás Kalkulátor

Az Uniqa biztosító kötelező biztosítása a károsult érdekeit védi. Minden gépjárműre kell kötni kötelező biztosítást, a nélkül nem lehet közlekedi. Az Uniqa kötelező biztosítás megfelelő védelmet jelent, ideális választás a gépjármű tulajdonosok számára.
2011-től az Uniqa biztosító a törvényi előírásoknak megfelelően bevezette a teljesítményalapú tarifálási rendszert a régi köbcenti alapú rendszer helyett.

Az Uniqa biztosító számos kedvezménnyel ad lehetőséget ügyfeleinek, hogy kötelező biztosításuk díja még kedvezőbb legyen:

 • 20% Start kedvezmény jár a 2011. január 1.-től megkötött személygépkocsi Uniqa kötelező biztosításokra, ha a szerződő 30év feletti.
 • Az Uniqa további kedvezményeket is biztosít: kötelező és CASCO együttkötés esetén, flotta kgfb kötésekor, 16 éven aluli gyermek esetén, féléves vagy éves díjfizetés esetén.
 • E-kommunikációs kedvezmény (3%) jár az Uniqa azon ügyfeleinek, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy a biztosító a szerződéssel kapcsolatos dokumentumokat biztonságos elektronikus úton küldhesse.

Uniqa kötelező biztosításról részletesen

Uniqa CASCO biztosítás

CASCO Biztosítás Kalkulátor

Ha rendelkezünk Uniqa kötelező biztosítással az a károsult érdekeit védi. Ahhoz, hogy a mi gépjárművünkben keletkezett károk megtérüljenek CASCO biztosítást is kell kötni. Ideális választás az Uniqa CASCO amely lopás, rablás, totálkár, töréskár esetén is megtéríti az okozott kárt.

20% kedvezmény jár a biztosítási díjból azoknak az ügyfeleknek, akiknek gépjárművükben MABISZ által jóváhagyott GPS helymeghatározó rendszer található.

Az Uniqa CASCO biztosításai a gépjármű 9 éves koráig köthető meg.

Uniqa Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás Kalkulátor

Az Uniqa biztosító lakásbiztosítási termékei széleskörű védelmet kínálnak, tetszőlegesen, igényeknek megfelelően alakíthatóak. Az Uniqa lakásbiztosítással rendelkezők díjmentesen regisztrálhatnak a viharjelző sms szolgáltatásra.

Az Uniqa a lakásbiztosítások piacán széleskörű igényt kíván kielégíteni, ezért három lakásbiztosítási csomagot dolgozott ki (Bázis, Komfort és Európa).

Uniqa Utasbiztosítás

Utasbiztosítás Kalkulátor

Külföldi utazásaink alatt biztonságban érezhetjük magunkat és poggyászainkat, ha az Uniqa biztosító utasbiztosításait választjuk. Legyen szó egyszerű nyaralásról, extrém sportok űzéséről, búvárkodásról.

Az Uniqa biztosító hátterével biztonságban érezhetjük magunkat a világ bármely pontján. A biztosító 24 órás assistance szolgáltatást tart fent, amely anyanyelven nyújt segítséget az uniqa utasbiztosítás termékekkel rendelkezőknek.

Az Uniqa biztosító többféle utasbiztosítási terméket dolgozott ki amelyek igazodnak az utazók igényeihez:

 • TravelHelp: Napidíjas hagyományos utasbiztosítási termék
 • Gyöngyhalász: A búvárok egyedi igényeihez igazodó búvárbiztosítás
 • VeloHelp: Kerékpárosok igényeihez fejlesztett utasbiztosítás
 • MultiHelp (éves bérlet): Diákok és sokat utazók számára nyújt védelmet a külföldi tartózkodás alatt
 • Szuper G+: Sielők számára kifejlesztett utasbiztosítás.

Uniqa vállalati vagyonbiztosítás

Cégünk biztosítása kiemelt fontosságú, hiszen saját és mások megélhetését is biztosítja. A vállalat stabilitását növeli, ha a vállalat rendelkezik Uniqa vállalati vagyonbiztosítással. Az Uniqa biztos hátteret kínál nagyvállalatoknak és kisvállalkozóknak is.

Szolgáltatások közt megtalálhatóak:

 • felelősség biztosítás
 • jogvédelmi biztosítás
 • szállítmánybiztosítás
 • vagyonbiztosítás
 • technikai biztosítás

Uniqa kockázati életbiztosítás

Életbiztosítás Kalkulátor

Az Uniqa kockázati életbiztosításai a biztosított halálakor teljesít kifizetést, nem tartalmaz tőkefelhalmozási rész. Ajánlható azoknak akiknek nincs elég pénzük egy tőkefelhalmozásos életbiztosításra, de a leggyakrabban hitelfelvételhez nyújt hátteret a hitelt nyújtó pénzintézet részére. Ha hitelfelvételhez kötjük az Uniqa kockázati életbiztosítást rendszerint a hitelintézet a kedvezményezett.

Uniqa Biztosító elérhetőségei, címek, telefonszámok

Baja,
Békéscsaba,
Budapest,
Debrecen,
Eger,
Győr,
Kaposvár,
Kazincbarcika,
Kecskemét,
Miskolc,
Nyíregyháza,
Pécs,
Salgótarján,
Szeged,
Székesfehérvár,
Szekszárd,
Szolnok,
Szombathely,
Tiszaújváros,
Veszprém,
Zalaegerszeg,