Signal Biztosító

Signal Biztosító Zrt.

Signal cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Signal telefonszám: 06/40-405-405

Signal fax: 06/1-458-4260

 

A Signal Biztostó Zrt. a Német központú Signal Iduna 100%-os tulajdona 2009 óta. A Signal 1993 óta van jelen a biztostási piacon.

A Signal biztosító tevékenysége folyamatosan bővül. Eredetileg a cél a vállalkozói vagyon és felelősség biztosításokra felmerülő igény minél magasabb szintű kiszolgálása volt, azonban a Signal bővítette tevékenységét és ma már gépjármű biztosításokkal, életbiztosításokkal, lakásbiztosításokkal is foglalkozik.

A Signal értékarányos díjaival, minőségi szolgáltatásával igyekszik a Magyar biztosítás piac bizalmát elnyerni.

Signal kötelező biztosítás

Kötelező Biztosítás Kalkulátor

A Signal kötelező biztosítás a károsult fél érdekeit képviseli. Kötelező biztosítást minden forgalomban résztvevő gépjárműre kötni kell, a Signal KGFB értékarányos szogáltatásával ideális választás lehet. A forgalmi engedélyben szereplő adatokat veszi figyelembe a biztosító, amennyiben eltérés van az adatokban azt az illetékes okmányirodában kell orvosolni, a KGFB szerződés módosítása csak ez után lehetséges. A Signal díjszámítási rendszere a törvényi előírásoknak megfelelően 2011-től megváltozott. A számítás alapja már nem a gépjármű hengerűrtartalma, hanem a teljesítménye. A változtatásra szükség volt, mert a régi tarifálási rendszer már nem állta meg a helyét az autók állandóan javuló teljesítménye miatt.
A Signal kötelező biztosításokkal 2006 óta foglalkozik. 2010 októberére már több mint 10.000 gépjármű tulajdonos szavazott bizalmat a biztosítónak.

A Signal biztosító kötelező biztosítás ajánlatát honlapunkon kiszámolhatja és összehasonlíthatja azt más biztosítótársaságok ajánlataival.

Kedvezmények biztosításával kívánja ügyfelei bizalmát elnyerni a Signal és még kedvezőbben kínálni a kötelező biztosításokat.

Az alábbi ügyfelek részesülnek Signal KGFB kedvezményben:

 • Ha már van másik Signal biztosítása
 • A Takarékszövetkezet tagjai részére: A Signal biztosító a Takarékszövetkezet tagjai részére akár 42%-os kedvezményt is biztosít, ezzel is hangsúlyozza a két cég kapcsolatának fontosságát.
 • Ha az ügyfélnek 14 éven aluli gyermeke van
 • közszolgálati dolgozók
 • nyugdíjasok
 • szakszervezeti tagok
 • elektronikus ügyintézés engedélyezése (e-mail cím megadása)
 • mozgáskorlátozottak
 • csoportos beszedési megbízással történő fizetés

Signal CASCO biztosítás

CASCO Biztosítás Kalkulátor

Ha gépjárművünk rendelkezik KGFB biztosítással az a károsult fél érdekeit képviseli, amíg a CASCO biztosítás a mi autónkban keletkezett kárt hivatott megtéríteni. A Signal CASCO ár értékarányos szolgáltatásával ideális választás lehet a CASCO biztosítást keresők számára.
A Signal CASCO egyik nagy előnye, hogy bizonyos autó extrákra nem számít fel pótdíjat. Ezek az extrák: klíma, ABS, kipörgés-gátló, menet-stabilizátor, fékerő-elosztó, légzsákok. A Signal véleménye, hogy ezek az extrák már a legtöbb autóban megtalálhatóak, ezért nem célszerű a számokkal játszani.

További előnyt jelent, hogy a biztosító új értéken térít, azaz nem számít fel avulást. A Signal a hozzá elküldött számlát nem avulási áron, azaz nem 20-30%-kal olcsóbban téríti meg a szervíz részére. Természetesen ez a lehetőség csak akkor él, ha az autó nem totálkárosra törik, és javíttatása még gazdaságosan megoldható.

A Signal díjazza hűseges ügyfeleit már a második évtől. A CASCO elérhető hűségkedvezménye 50%, továbbá kedvezményt biztosít csoportos beszedési megbízás és éves díjfizetési gyakoriság esetén is.

A Signal biztosító lehetőséget biztosít, hogy a CASCO biztosításunk szolgáltatását kibővítsük:

 • balesetbiztosítással: A balesetbiztosítás minden az autóban utazó számára érvényes, halál esetén, vagy 50%-os maradandó egészségkárosodás esetén fizet a biztosító.
 • poggyászbiztosítással: A szolgáltatás évente legfeljebb 2 alkalommal fizet évente a biztosítási kötvényben megjelölt kártérítési összeg erejéig.

Signal lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás Kalkulátor

A magyarországi árvizek kapcsán mindenki látta emberi sorsok megdöbbentő alakulását. Felelőtlenség életünk gyakran legnagyobb értékét biztosítás nélkül hagyni . A Signal vagyonbiztosításai közül kiváló ár-érték arányban kínál lakásbiztosításokat.
Honlapunkon található lakásbiztosítás kalkulátor segítségével számolja ki mennyibe kerülne önnek otthona biztosítása, hasonlítsa össze a Signal ajánlatait más biztosítótársaságok ajánlataival.
A Signal lakásbiztosításai széles körben elérhetőek. Köthetőek lakásokra, családi házakra, társasházakra, nyaralókra, garázsra, még épülőfélben lévő házra vagy az építés alapanyagaira, eszközeire.

Signal kockázati életbiztosítás

Kockázati Életbiztosítás Kalkulátor

A Signal kockázati életbiztosítás azoknak ajánlható akik elhalálozásuk esetén kívánnak családjukra nehezedő anyagi terheken enyhíteni. A biztosítási összeg a biztosított elhalálozásakor azonnal kifizetésre kerül a kedvezményezett részére. A biztosítási összeg felvehető egy összegben vagy járadék formájában is.
A másik eset, amikor kockázati életbiztosítást szoktunk kötni, amikor hitelfelvétel fedezetéül szükséges. Ilyenkor a bank kéri egy kockázati életbiztosítás megkötését, ami a hitel fedezetéül szolgál. Ebben az esetben rendszerint a hitelt nyújtó bank ill. pénzintézet a kedvezményezett.

Signal Biztosító elérhetőségek, címek, telefonszámok

Békéscsaba,
Budapest,
Debrecen,
Eger,
Győr,
Kecskemét,
Miskolc,
Nyíregyháza,
Pécs,
Salgótarján,
Szeged,
Székesfehérvár,
Szekszárd,
Szolnok,
Szombathely,
Veszprém,