QBE Biztosító

QBE cím: 1143 Budapest Stefánia út 51.

QBE telefonszám: 06/1-460-1400

Utasbiztosítás Kalkulátor

A QBE Insurance Group 1886-ban lett alapítva. A QBE a világ már 49 országában van jelen, utasbiztosításokon kívül vállalati biztosítások, balesetbiztosítások és lakossági biztosításokkal is foglalkozik.

Az Atlasz Biztosító utasbiztosítások terén vált ismerté hazánkban és jelentős eredményeket ért el. A QBE 1998-ban megvásárolta az Atlaszt. Magyarországon a QBE Biztosító 5 fiókkal van jelen, biztosítási termékeit brókereken, alkuszokon keresztül is értékesíti.

A QBE Biztosító neve ma Magyarországon is jól csengő névnek számít a biztosítók között. Bizonyíték erre az alkuszok véleménye is 2010-ben 7. alkalommal megrendezésre kerülő Biztosításszakmai Konferencián a QBE vállalati vagyonbiztosítások terén megnyerte az alkuszok szavazatai alapján az első helyet.

Az ügyfelek változó igényeihez rugalmasan alkalmazkodó QBE Biztosító először vezette be az útlevélköteles állatok külföldi biztosítását. Újdonságnak számít a QBE Biztosító kínálatában a vételár biztosítás is amit GAP néven is ismerhetünk. A vételár biztosítás a CASCO biztosításra épül az autó vásárlási ára és az Eurotax ár közötti különbséget téríti meg egy lopás vagy totálkár esetén.

QBE Biztosító elérhetőségei, címek telefonszámok

Budapest
Debrecen
Győr
Miskolc
Nyíregyháza
Pécs
Szeged