Online lakásbiztosítás kalkulátor

online lakásbiztosítás kalkulátor

Gyakran egy élet munkája áll otthonunk kialakítása, megteremtése mögött. A lakásbiztosítás célja, hogy életünk gyakran legértékesebb vagyontárgyát fenyegető veszélyek bekövetkezésekor anyagi hátteret biztosítson a helyreállításhoz, a vagyontárgyaink pótlásához. Fontos, hogy lakásbiztosításunk védelmet nyújtson magára az ingatlanra és a benne található ingóságokra is.

Figyeljünk oda vagyontárgyink értékének helyes meghatározására, az ingatlan ne legyen se alul, se felülbiztosítva. Online lakásbiztosítás kalkulátor használatával a kényelem és gyorsan kiszámolhatja hol éri meg megkötni lakásbiztosítását.

- Online lakásbiztosítás kalkulátor


Milyen veszélyekre köthető online lakásbiztosítás kalkulátor programunk segítségével?

 • tűzkár
 • vízkár, belvíz, árvíz, csőtörés
 • fagybiztosítás, hónyomás
 • robbanás
 • idegen jármű ütközése
 • felelősségbiztosítás
 • lopás, rablás
 • földrengés, földcsuszamlás, üregbeomlás, kőomlás
 • kulcsok elhagyása
 • stb.

A netbiztosito.eu segít megtalálni online a legkedvezőbb lakásbiztosítást

online lakásbiztosítás kalkulátor

9 biztosítótársaság lakásbiztosítási ajánlata egy helyen, online, ingyenesen. Alkusz cégünk a lakásbiztosítási piac áttekintéséhez, megismeréséhez több biztosítótársasággal ápolja a kapcsolatot.

Pontosan tudjuk, hogy eltérő minden igény és nem lehet felelősséggel mindenkinek ugyanazt a lakásbiztosítást ajánlani. A netbiztosito.eu fontosnak tartja az egyéni igények figyelembevételét és az annak megfelelő ajánlattételt az ügyfelek részére. Ebben áll minden látogatónk segítségére online lakásbiztosítás kalkulátor programunk ahol megadhatja egyéni igényeit és személyre szabott ajánlatot is kap.

A netbiztosito.eu honlapon történő tarifálás, lakásbiztosítás és egyéb biztosítás kötés ingyenes!

A legtöbb esetben ingatlanunkat hitel segítségével tudjuk megvásárolni. Ilyen esetben a bank kötelezővé teszi a lakásbiztosítás megkötését. Online lakásbiztosítás kalkulátor programunk ebben az esetben is segítségére áll, erre külön rákérdez programunk.

Sokszor hallottunk már olyan esetről, hogy a hitelt nyújtó bank (pénzintézet helyi alkalmazottai) csak egy bizonyos biztosító lakásbiztosítását fogadják el, persze amit rajtuk keresztül lehet megkötni. Ne dőljünk be ilyen trükköknek, hiszen könnyen elképzelhető, hogy nem feltétlen a mi érdekünket szolgálja az általuk kínált biztosítás. Nyugodtan számolja ki online lakásbiztosítás kalkulátor programunkkal hol éri meg Önnek ténylegesen megkötni lakásbiztosítását. Legyünk körültekintőek!


Online lakásbiztosítás kalkulátor használata

A lakásbiztosítás kalkulálást két részre oszthatjuk:

 • 1. rész: A tarifálási szakasz
  Az online lakásbiztosítás kalkulátor programunk először tájékoztatja az Ön által támasztott igényeknek megfelelő lakásbiztosítási ajánlatokról. Az ajánlatok elkészítéséhez a kalkulátor program kérdéseket fog feltenni, melyek az ingatlanra és Önnel kapcsolatosak lesznek. Ilyen kérdések Pl.: az Ön neve, lakás címe, építési éve, falazata stb. Az adatok megadása azért szükséges, hogy az Ön igényeinek megfelelő ajánlatokat számoljon ki a lakásbiztosítás kalkulátor.
 • 2. rész: A kötési szakasz
  Ha minden kérdésre válaszolt, a program kiszámolja az Ön igényeinek megfelelő 9 biztosító lakásbiztosítási ajánlatát. Ha úgy döntött szeretné megkötni az egyik biztosítást, ami lehet a legolcsóbb, de lehet az Ön által szimpatikusnak tartott biztosítótársaság ajánlata is, kattintson az ajánlat mellett lévő MEGKÖTÖM gombra.

  A program további egyszerű kérdéseket tesz fel, melyek a biztosítási ajánlat elkészítéséhez szükségesek. Ha valamelyik kérdés nem lenne egyértelmű vigye az egeret az adott kérdés mellett lévő jobb oldali kérdőjelre, és meg fog jelenni a kérdésre vonatkozó lényeges tudnivaló, ez egyfajta súgó rendszer.

- Még több információ a lakásbiztosításokról…

Ha bármilyen kérdése merülne fel, Ügyfélszolgálatunk minden nap rendelkezésére áll.