MKB Biztosító

MKB Általános Biztosító Zrt.

1133 Budapest, Váci út 76.

MKB Telefon: (1) 886 6900,

MKB Fax: (1) 886 6909

Két külön biztosító foglalkozik az MKB élet és nem-élet biztosítási üzletágával, ezek az MKB Általános Biztosító Zrt. és az MKB Életbiztosító Zrt . Jelenlegi tulajdonosok az MKB Bank Zrt. és a Versicherungskammer Bayern. A biztosítások értékesítése alkuszok, alkusz kalkulátorok segítségével és a bankfiókokban történik. Az MKB Biztosító folyamatosan bővítette termékpalettáját, ennek köszönhetően kínálatában megtalálható a kötelező biztosítás, CASCO, lakásbiztosítás, életbiztosítás és a vállalati vagyonbiztosítás különböző fajtái is megtalálhatóak.

MKB kötelező biztosítás

Kötelező Biztosítás Kalkulátor

MKB kötelező biztosítás díját gépjárművére biztosítás kalkulátorunk segítségével egyszerűen kiszámolhatja. A kötelező biztosítás kötése elsősorban a gépjármű üzembentartójának, annak hiányában a tulajdonosnak a kötelessége. Az MKB kötelező biztosítás kedvező áraival, különböző kedvezmények biztosításával megfelelő választás lehet. A díjfizetés üteme szabadon megválasztható, havi, negyedéves, féléves és éves gyakoriság is lehetséges. A díjszámítás alapja az adott gépjármű teljesítménye.

MKB kötelező biztosításról részletesen…

MKB CASCO biztosítás

CASCO Biztosítás Kalkulátor

Gépjárművünket fenyegető károkra a legegyszerűbben CASCO biztosítás kötésével tudunk felkészülni. Töréskár, lopás, tűzkár, elemi károk esetén is megfelelő védelmet nyújt az MKB CASCO.
Az MKB CASCO biztosításaihoz többféle önrész választása lehetséges, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő fizetési konstrukciót. Az alap CASCO biztosítás kiegészíthetjük extra szolgáltatásokkal, poggyászbiztosítás, balesetbiztosítás is kiterjeszthető a fedezet.
Az MKB CASCO köthető új és használt gépjárművekre is. Használt gépjármű esetén a gépjármű életkorának megfelelően a CASCO biztosítás díja mérséklődik. Az MKB saját finanszírozású gépjármű CASCO díjából 10% kedvezményt biztosít, MKB hitelkártya esetén3% kedvezmény kapható, csoportos beszedési megbízás választásakor 5% kedvezményt biztosít az MKB.

MKB lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás Kalkulátor

Az MKB lakásbiztosítás segítségével megoldható otthonunk ingó és ingóságainak védelme. A szerződő az lehet, aki az MKB részére a lakásbiztosítási ajánlatot megteszi és az ingatlan megóvásában érdekelt. A szerződő köteles a vállalt biztosítási díjat megfizetni. Az MKB az általa nyújtott biztosítási szolgáltatásból nem von le önrészt. A díjfizetés üteme megválasztható.

MKB Biztosító elérhetőségek, címek, telefonszámok

Baja,
Dunaújváros,