Lakásbiztosítás — 2013. január 25.
Lakásbiztosítás az Axa biztosítótól a Signal biztosítóhoz

Tovább növekedett 2013. január elsejétől a Signal biztosító nem életbiztosításokból származó állománya. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jóváhagyásával a korábban az Axa biztosítóhoz kötött lakásbiztosítás szerződői év elejétől a Signal biztosító ügyfeleivé váltak.

Lakásbiztosítás feltételei

Az állomány átvétele teljesen zavartalanul, sikeresen megtörtént. Akik korábban lakásbiztosítás szerződésük megkötésekor az Axa biztosítót választották, azok mára a Signal biztosító ügyfelei lettek. Nem kell azonban a lakásbiztosítás tulajdonosoknak attól tartani, hogy a váltással párhuzamosan változnak a korábban rögzített szerződéses feltételek. A Signal biztosító elmondása alapján az állomány átvételéről és a tényről, hogy a korábbi feltételek mellett a szerződések díja sem változik minden érintett, élő lakásbiztosítással rendelkező ügyfelet tájékoztattak.  A Signal biztosító tájékoztatása szerint a díjak és szerződési feltételek változatlansága mellett az ügyfelek abban is biztosak lehetnek, hogy a későbbiekben is magas színvonalú szolgáltatásban részesülhetnek.

Lakásbiztosítás után utasbiztosítás

A két biztosító között létrejött – a jövőt tekintve hosszú távra tervezett – megállapodás alapján a Signal nem csak a Axa lakásbiztosítás állományát tudhatja magáénak, hanem 2013. január 21. után az Axa utasbiztosítás termékeit is kínálja.  Ha a díjbevételeket nézzük, akkor a Signal biztosító a nyár közeledtével párhuzamosan, illetve azzal, hogy az Axa utasbiztosítási termékei a piacon rendkívül széles skálán mozgó utasbiztosítási eseményekre vállal kockázatot, mindenképpen a díjak növekedésére számíthat. Mindenképpen fontos azonban tudni, hogy a Signal biztosító már értékesítheti az utasbiztosításokat, ezért nem csak a nyár szerelmeseinek, hanem a téli kirándulásokat kedvelők számára is elérhető.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


2 × = 8

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>