Egyéb biztosítás — 2017. április 21.
Kooperáció az MKB Bank és a CIG Pannónia Biztosító között

Megállapodási szerződésüknek köszönhetően egyszerre bővül az MKB Bank és a CIG Pannónia Biztosító kínálta lehetőségek köre. Az értékesítési hálózat bővülésével a két, nagyrészt hazai tulajdonú pénzügyi társaság többféle kedvezményes megoldást nyújt majd az ügyfelek számára. Az MKB vezérigazgatója, Balog Ádám nagy reményeket fűz a bankbiztosítói együttműködéshez, hiszen a CIG Pannónia Biztosító már bizonyított a tőzsdén.

Az együttműködéssel egyidejűleg új üzleti stratégia is kialakításra kerül, mely három pilléren nyugszik majd. A cél elsősorban nem a folytonos növekedés lesz, sokkal inkább a piaci rések lefedése. A versenyképes termékek e tekintetben kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen csak így tud majd a Pannóniánál egyébként már 2013-ban elindult üzleti modell érvényre jutni. A szakemberek fontosnak tartják a befektetők elvárásainak való minél teljesebb megfelelést, de harmadik pillérként az értékesítési hálózat átalakítása is a fókuszba fog kerülni.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hazai lakosság körében egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a nyugdíjbiztosítások iránt. Az állami nyugdíjrendszer nyújtotta elégtelen színvonal miatt mind többen szeretnének élni az öngondoskodás kínálta előnyökkel. A CIG Pannónia vezérigazgatója szerint ennek köszönhetően a nyugdíjbiztosítási piacban számos lehetőség rejlik, melyeket mind üzleti, mind az ügyfelek szempontjából érdemes minél tökéletesebben kiaknázni. Az MKB Bank fiókhálózatában tehát nyugdíjbiztosítási termékek is egyre szélesebb választékban elérhetőek a jövőben.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


1 + 1 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>