Generali Biztosító

Generali-Providencia Biztosító Zrt.

1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.

Generali telefonszám (ügyfélszolgálat és kárbejelentés): (1) 452-3333

 

A Generali biztosító 1832 óta felhalmozódott biztosítási piacon szerzett tapasztalatával, 4,5milliárd Ft-os alaptőkéjével, 1,2millió ügyféllel patináns biztosítónak számít. A Generali hazánkban működését 1833-ban kezdte meg és elkezdte megteremteni Magyarországon a biztosítási kultúrát.

Egy kis Generali történelem

– 1949-ben a biztosító kénytelen volt magyarországi biztosítási tevékenységét megszüntetni, hiszen a biztosítás állami monopólium lett. Ebben az időben a teljes hazai biztosítási piacot az Állami Nemzeti Biztosító Vállalat vette át.

– 1989-ben a Generali biztosító visszatért a magyar biztosítási piacra és megalakult az első vegyes tulajdonú biztosító melynek neve ÁB-Generali Budapest Biztosító Rt.

– 1991-ben a Generali többségi tulajdont szerzett a Providencia Osztrák-Magyar Biztosító Rt.-ben.

– 1999-ben a Generali két leányvállalata egyesült, és megalakult a Generali-Providencia Biztosító Rt, ma már Zrt.

A társaság fő tevékenysége az életbiztosítás, utasbiztosítás, lakásbiztosítás, vállalati vagyon és felelősségbiztosítás, kötelező biztosítás és a CASCO.

Generali kötelező biztosítás

Kötelező Biztosítás Kalkulátor

Autóbiztosítások közül a Generali biztosító kötelező biztosítást és CASCO biztosítást kínál ügyfelei részére.

Kötelező biztosítást kötelesek vagyunk gépjárművünkre kötni, ami a mi általunk okozott kárt téríti meg a károsult részére. A Generali biztosító kötelező biztosítása megfelelő választás.

2011-től a Kötelező biztosítás kötésekor az ügyfelek számos kedvezménnyel tudják tovább csökkenteni biztosításuk költségeit:

  • Kármentességi kedvezmény: a kármentességi kedvezmény összege 35% és további 10% kedvezményt biztosít a Generali a 2006.01.01 óta balesetmentesen vezetőknek.
  • Vezetői engedély kedvezmény: Azok kapják akik 4évnél régebben rendelkeznek jogosítvánnyal és a bonus-malus rendszerbe új belépőnek számítanak.
  • E-kommunikációs kedvezmény (20%): azok kapják, akik hozzájárulnak, hogy a Generali biztosító e-mail címükre küldje a biztosítással összefüggő információkat.
  • Éves díjfizetés esetén 10% kedvezményt biztosít a Generali.

Ha Önnek a Generalinál van kötelező biztosítása, és még nem rendelkezik CASCO biztosítással, 30% kedvezményben részesül a Generali CASCO árából.

Számolja ki, hol éri meg kötelező biztosítását megkötni.

Generali kötelező biztosítás részletesebben…

Generali utasbiztosítás

Utasbiztosítás Kalkulátor

A Generali biztosító utasbiztosításai védelmet nyújtanak egyéni és csoportos külföldi utazások során. A biztosító 24órás assistance szolgáltatása a bajba került utazók számára folyamatosan elérhető. A rendszeresen külföldre utazók számára utasbiztosítási bérlet is köthető, ha az egyszeri külföldi tartózkodás nem haladja meg a 30 napot.

Generali lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás Kalkulátor

A Generali biztosító lakásbiztosításai megfelelő biztosítási védelmet nyújtanak otthonunkat fenyegető váratlan események bekövetkezésekor. A Generali lakásbiztosításhoz kiegészítő szolgáltatások is választhatók: gépjármű biztosítás, szerelés biztosítás, jogvédelmi biztosítás, család jogvédelmi biztosítása.

Számolja ki hol éri meg lakásbiztosítását megkötni!

Generali CASCO

Utasbiztosítás Kalkulátor

A Generali CASCO biztosításaival gépjárművünk széleskörű védelmét teremthetjük meg, melyhez számos kiegészítő szolgáltatást választhatunk. A Generali többféle CASCO biztosítást ajánl az ügyfelek részére:

  • Generali Komplett CASCO: Azoknak ajánlható, akik gépjárművüket szeretnék biztosítani töréskár, elemi kár, lopáskár, üvegkár esetérre. A Komplett CASCO biztosításhoz számos kiegészítő szolgáltatás is igényelhető: kölcsöngépjármű biztosítás, balesetbiztosítás, jogvédelem biztosítás, autósegély, avulásmentesség.
  • Generali Euro CASCO: Gépjárművének széleskörű védelmét nyújtja egész Európában. A teljeskörű Euro CASCO védelmet nyújt törés, lopás, elemi kár, üvegtörés esetén is.
  • Generali Verda CASCO: Ha használt gépjárművet vásárol, akkor ideális választás lehet. Az autó 2-12éves koráig köthető. Törés, lopás, üvegkár, elemi kár esetére teljeskörű védelem. A kiegészítő szolgáltatásokkal személyre szabhatjuk Verda CASCO biztosításunkat.
  • Generali Lopás CASCO: Azoknak ajánlható akik félnek attól, hogy gépjárművüket ellophatják. 10-20-30%-os önrésszel választható.

Generali életbiztosítás

A Generali biztosító kockázati életbiztosításai és befektetés egységhez kötött (unit linked) biztosításai közül mindenki megtalálhatja az élethelyzetének megfelelő biztosítási védelmet. Újdonságnak számít a jövedelemkiesés-biztosítás (munkanélküliség biztosítás) amely a munkahely elvesztése esetén nyújt pénzügyi segítséget.

Számolja ki, hol éri meg CASCO biztosítását megkötni.

Generali Biztosító elérhetőségek, címek, telefonszámok

Baja,
Békéscsaba,
Budapest,
Debrecen,
Dunaújváros,
Eger,
Győr,
Kazincbarcika,
Kecskemét,
Miskolc,
Nyíregyháza,
Ózd,
Pécs,
Salgótarján,
Szeged,
Székesfehérvár,
Szekszárd,
Szolnok,
Szombathely,
Tatabánya,
Tiszaújváros,
Veszprém,
Zalaegerszeg,