Biztosítás Zalaegerszeg

Honlapunkon az biztosítás kötés kényelmes, otthonról elérhető formájával találkozhat. Segítséget nyújtunk a megfelelő biztosítás kiválasztásában melyet biztosítás kalkulátoraink egyéni igényeinek megfelelően számol ki. A biztosítási ajánlatok összehasonlítása és megkötése mindössze néhány percet vesz igénybe. Cégünk 19 biztosítótársasággal áll kapcsolatban melynek előnyeit informatikai hátterünknek köszönhetően minden Zalaegerszeg és környéki lakos is élvezhet.

Segítségünkkel pénzt és időt takaríthat meg, cégünk független a biztosítóktól, az Ön érdekeit képviseljük. Honlapunkon található szolgáltatások zalaegerszegi látogatóink számára is ingyenesek.

Cégünk többféle biztosítási típussal foglalkozik, melyek közül a honlapunk jobb oldali menüjéből választhat.

  • kötelező biztosítás
  • casco
  • lakásbiztosítás
  • utasbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

A megfelelő biztosítási típus kiválasztása után a tarifáló programjaink az ahhoz kapcsolódó szükséges kérdéseket teszi fel, hogy a biztosítással szemben támasztott igénye egyértelműen kiderüljön. A kérdések megválaszolása után a program egy táblázat segítségével ismerteti a különféle biztosítótársaságok ajánlatait melyeket ár szerinti növekvő sorrendben láthat majd.

Segítségünkkel így a biztosítási piacra kellőképpen rálát, a biztosítás kötése előtt megalapozott döntést tud hozni. A szimpatikus biztosítás megkötését az ajánlat melletti MEGKÖTÖM gomb segítségével tudja elindítani.

Önnek nem kell kimozdulnia otthonról, és felkeresni a biztosítók zalaegerszegi képviseleteit, hogy ott ajánlatot kérjen. Vannak olyan biztosítótársaságok is melyek elsősorban direkt csatornákon értékesítik termékeiket és hiába is keresné a zalaegerszegi képviseletet. Ilyen biztosítótársaságok Pl.: April, Astra, Genertel, Wabard.

Ezek a biztosítótársaságok sok pénzt takarítanak meg azzal, hogy nem tartanak fent minden nagyvárosban irodát, így termékeit nagyon kedvező áron tudják értékesíteni. Külföldön ez már igen elterjedt. Fontos, hogy ezeknek a biztosítótársaságoknak az ajánlatait is megismerje a többivel együtt, könnyen lehetséges, hogy az egyik ilyen biztosítótársaság ajánlata lesz a legszimpatikusabb.

Kérdés esetén állunk rendelkezésére minden Zala megyei és zalaegerszegi látogatónk számára is, örömmel segítünk.

Biztosítás Zalaegerszeg Elérhetőségek

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Allianz Biztosító Zalaegerszeg – 8900 Zalaegerszeg Dísz tér 7. – 06 40 421 421

AXA Biztosító Zalaegerszeg – 8900 Zalaegerszeg, Iskola köz 6-8. – 06 92 599 960

Generali Biztosító Zalaegerszeg – 8900 Zalaegerszeg, Ady Endre u. 25. – 06 92 596 950

Groupama Biztosító Zalaegerszeg – 8900 Zalaegerszeg, Kisfaludy u. 15-17. – 06 92 597 082

MKB Biztosító Zalaegerszeg – 8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 22. – 06 92 550 690

Union Biztosító Zalaegerszeg – 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság útja 1/a. – 06 92 598 751

Uniqa Biztosító Zalaegerszeg – 8900 Zalaegerszeg, Deák tér 2. – 06 92 596 956

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!