Biztosítás veszprém

Egy biztosítás kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy áttekintsük a kínálatot, hiszen a biztosítók azonos szolgáltatási színvonalat különböző árakon kínálnak. Az árak nagyon eltérőek lehetnek, 200-300%-os eltérés is nagyon könnyen előfordul.

Cégünk 19 biztosítótársaság ajánlatait kínálja, informatikai hátterünknek köszönhetően azok árait összehasonlíthatja, a biztosításokat online megkötheti minden Veszprém és Veszprém megyei lakos is.

Honlapunkon az ajánlatok kérése egyszerűen, otthonról pár perc alatt lehetséges, nem kell a biztosítók veszprémi kirendeltségeit felkeresni, hogy azoktól ajánlatot kérjen. Fontos, hogy honlapunkon olyan biztosítóktól is ajánlatot kaphat, amelyek nem rendelkeznek Veszprémben kirendeltséggel. Pl.: Astra, April, Genertel, Wabard. Ezek elsősorban direktbiztosítók, az ajánlatukat legtöbb esetben telefonon és online értékesítik.

Cégünk többféle biztosítási típust kínál minden Veszprém megyei látogatónk részére:

  • kötelező biztosítás
  • CASCO
  • lakásbiztosítás
  • utasbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Alkusz biztosítás kalkulátorainkkal pár perc alatt össze lehet hasonlítani a biztosítók személyre szabott ajánlatait ár és szolgáltatás színvonala szerint. Ehhez a tarifáló programjaink közül ki kell választani az adott biztosítási típust. A program a biztosításhoz kapcsolódó az ajánlatok elkészítéséhez szükséges egyszerű kérdéseket fogja feltenni. Ha minden kérdésre válaszolt a kalkulátor elkészíti az ajánlatokat ár szerinti növekvő sorrendben. A tetszőleges biztosítás megkötését a megkötöm gomb segítségével tudja elindítani.

Érdemes kihasználni a honlapunkon található rengeteg kedvezményt, amivel tovább csökkenthetőek a biztosítások költségei.

A honlap fenti menüsorában megtalálja a különböző biztosítások leírásait, gyakran feltett kérdésekre az érthetően megfogalmazott válaszokat is.

Elérhetőségeinken minden nap megtalál minket, kérdéseire örömmel válaszolunk.

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!