Biztosítás Tiszaújváros

A Netbiztosító honlapon teljes körű alkuszi szolgáltatást található. Honlapunkon megismerheti és összehasonlíthatja a biztosítótársaságok ajánlatait, lehetőség van az online biztosítás kötésre, cégünk előző biztosításának a felmondását is elintézi.

Önnek nem kell kimozdulnia otthonából, hogy a biztosítótársaságoktól ajánlatot kérjen, megismerheti olyan biztosítótársaságok ajánlatát is, melyek nem rendelkeznek tiszaújvárosi kirendeltségekkel. Ennek köszönhetően megalapozott döntést tud hozni egy biztosítás megkötése előtt, ráadásul honlapunk használatával lehetősége nyílik, hogy pénzt és időt takarítson meg.

19 biztosítótársasággal vagyunk napi kapcsolatban informatikai hátterünknek köszönhetően megismerheti és összehasonlíthatja azok ajánlatait, a tetszőleges biztosítást online megkötheti.

Többféle biztosítási típus kínálunk minden tiszaújvárosi látogatónk számára:

  • kötelező biztosítás
  • CASCO
  • lakásbiztosítás
  • utasbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Az adott biztosítási típus kiválasztása után tarifáló programunk felteszi a szükséges egyszerű kérdéseket, ami az ajánlatok kiszámításához és igényeinek megismeréséhez szükségesek. Ha megválaszolta azokat, a program néhány másodperc alatt kiszámolja, melyik biztosítótársaságnál mennyibe kerül a követelményeinek megfelelő biztosítás és ismerteti azokat egy táblázat segítségével.

Ha úgy érzi megtalálta a megfelelő biztosítást, az adott ajánlat mellett lévő „MEGKÖTÖM” gomb segítségével tudja az adott biztosítás megkötését elkezdeni.

Honlapunk felső menüsorára kattintva az adott biztosítási típusra vonatkozó leírások ismertető anyagok, gyakori kérdések találhatóak.. Ha például nem ismeri a jövedelemkiesés biztosítást, kattintson a felső menüből a megfelelő ikonra és megismerheti a jövedelemkiesés biztosítás követelményeit, szolgáltatásait, néhány példát is talál az árakról, költségekről.

Minden tiszaújvárosi látogatónk számára örömmel segítünk, ügyfélszolgálatunk minden nap elérhető.

Biztosítás Tiszaújváros Elérhetőségek

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Allianz Biztosító Tiszaújváros, 3580 Tiszaújváros, Szent István u. 25/a – 06 49 343 164

Generali Biztosító Tiszaújváros, 3580 Tiszaújváros, Szent István u. 33-35. – 06 49 540 117

Groupama Biztosító Tiszaújváros, 3580 Tiszaújváros, Szent István u. 22. – 06 49 340 493

Uniqa Biztosító Tiszaújváros, 3580 Tiszaújváros, Árpád u. 20. – 06 49 340 490

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!