Biztosítás tatabánya

Mielőtt megkötünk egy biztosítást elengedhetetlen, hogy összehasonlítsuk a különböző biztosítók ajánlatát. Ugyanolyan vagy közel hasonló szolgáltatási színvonalat különböző árakon kínálnak a biztosító társaságok.

Honlapunk a megfelelő árú és szolgáltatású biztosítás kiválasztásában tud segítséget nyújtani. Alkusz biztosítás kalkulátoraink segítségével összehasonlíthatja az Ön igényeire szabott különböző biztosítók ajánlatát.

19 biztosítótársasággal ápolunk szoros kapcsolatot, informatikai hátterünk pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen, otthonról megtalálja és megkösse Tatabányáról és Komárom Esztergom Megyéből is a kiválasztott biztosítást.

Különböző típusú biztosítások összehasonlítását és kötésének lehetőségét kínáljuk Tatabánya és környéki látogatóinknak:

  • kötelező biztosítás
  • CASCO
  • lakásbiztosítás
  • utasbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Mindenki számára könnyen kezelhetően lettek biztosítás kalkulátoraink kialakítva. A megfelelő biztosítási típus kiválasztása után tarifáló programunk könnyen megválaszolható kérdéseket tesz fel, ami az ajánlatok elkészítéséhez szükségesek. Ha minden kérdésre válaszolt, megjelennek az ajánlatok ár szerint növekvő sorrendben. A megkötöm gomb segítségével választhatja ki, hogy melyik biztosítást szeretné megkötni. Választhatja a legolcsóbb ajánlatot vagy a legszimpatikusabb biztosítót is.

Pénzt és időt takaríthat meg a honlapunkon történő biztosítás kötéssel, hiszen nem kell felkeresnie a biztosítók tatabányai kirendeltségeit, hogy ott ajánlatot kérjen. Lényeges szempont, hogy kihasználja a Netbiztosító által nyújtott lehetőségeket, hogy olyan biztosítók ajánlatát is megtalálja honlapunkon, akik nem rendelkeznek tatabányai kirendeltséggel. Ilyen direkt biztosítók pl.: Astra, April, Genertel, Wabard. Könnyen lehetséges, hogy az egyik ajánlata lesz Önnek a legszimpatikusabb vagy a legkedvezőbb.

Sok információhoz juthat hozzá a különböző biztosítási típusokkal kapcsolatban honlapunk felső menüsorára kattintva.

Elérhetőségeinken várjuk kérdéseit, örömmel segítünk.

Biztosítás Tatabánya Elérhetőségek

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Allianz Biztosító Tatabánya, 2800 Tatabánya, Dózsa György u. 56/a – 06 40 421 421

Generali Biztosító Tatabánya, 2800 Tatabánya, Bárdos ltp. 3. – 06 34 301 072

Groupama Biztosító Tatabánya, 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 6. – 06 34 513 710/111

MKB Biztosító Tatabánya, 2800, Tatabánya, Fő tér 6. – 06 40 333 666

Union Biztosító Tatabánya, 2800 Tatabánya Komáromi út 7. fszt 1-2. – 06 34 801 211

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!