Biztosítás Szolnok

Honlapunk lehetőséget biztosít minden Szolnok és Szolnok környéki látogatója számára, hogy biztosítást kössön kényelmesen, otthonról, alkusz biztosítási kalkulátorok segítségével. Cégünk mára már 19 biztosítótársaság biztosításait kínálja, hogy az Ön számára a biztosítási piac szükséges áttekintésével megfelelő biztosítást ajánljon. Kiemelkedő informatikai hátterünknek köszönhetően szolgáltatásunkat minden Szolnok és Szolnok környéki lakos is élvezheti. Segítségünkkel nem kell kimozdulnia otthonról és felkeresni a biztosítók szolnoki kirendeltségeit és ajánlatokat kérni. Minden szolgáltatásunk ingyenes!

Fontos, hogy honlapunkról olyan biztosítótársaságok ajánlatait is megtalálja, melyeknek nincs Szolnokon kirendeltségük. Ilyen biztosítótársaságok Pl.: April, Astra, Genertel. Ezek a biztosítótársaságok elsősorban online és telefonos értékesítési csatornákat használnak, könnyen elképzelhető, hogy ezek a biztosítótársaságok ajánlják az Ön igényeinek legmegfelelőbb vagy legolcsóbb biztosítást.

Honlapunk többféle biztosítási típus összehasonlítását és kötését ajánlja a szolnoki látogatói számára:

  • kötelező biztosítás
  • casco
  • utasbiztosítás
  • lakásbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Biztosítás kalkulátoraink működése egyszerű, mindenki számára könnyedén kényelmesen kezelhető. Ki kell választani a megfelelő biztosítási típust és egyszerű, könnyen értelmezhető kérdésekre kell csupán választ adni. Ilyen egyszerű kérdések Pl.: egy kötelező biztosítás esetén a kocsi színe, gyártmánya, hengerűrtartalma, rendszáma.

A biztosítás kalkulátor a megadott adatok alapján kiszámolja a biztosítótársaságok ajánlatait és egy táblázatba foglalva ismerteti Önnel ár szerinti növekvő sorrendben. Ha szeretné elkezdeni valamelyik biztosítás megkötését az adott ajánlat melletti megkötöm gombra kattintva elkezdheti. A program ekkor még fel fog tenni néhány kérdést, melyek már nem a kalkuláláshoz, hanem a személyre szabott ajánlat elkészítéséhez szükségesek.

Ha elakadna valahol vagy kérdése lenne ügyfélszolgálatunk mindennap elérhető, örömmel segítünk.

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!