Biztosítás Szeged

Kedvező árú biztosítás kötés Szegedről kényelmesen, otthonról. Fontos, hogy egy szolgáltatásért mennyit fizetünk. Cégünk 19 biztosítótársasággal áll napi kapcsolatban, hogy az Ön igényeinek megfelelő biztosítást tudjuk ajánlani és ne kelljen azért többet fizetnie, mint amennyit szükséges. Cégünk minden szolgáltatása ingyenes!

Fejlett informatikai hátterünknek köszönhetően cégünk által nyújtott előnyöket ingyenesen kínáljuk a Szeged és Szeged környéki lakosoknak is. Biztosítás kalkulátoraink segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő biztosítást, a biztosítás kötése is lehetséges, ehhez ki sem kell mozdulnia otthonából.

Honlapunk többféle biztosítás kötését és összehasonlítását kínálja a Szeged és Szeged környéki látogatóinak:

  • kötelező biztosítás
  • casco
  • utasbiztosítás
  • lakásbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Az alkusz biztosítás kalkulátorainkat érdemes használni, mert biztosítás kötése előtt a biztosítási piac könnyedén átláthatóvá válik. A biztosítás kalkulátor az adott biztosítási típus kiválasztása után kérdéseket tesz fel, melyre válaszolva egyértelműen kiderül az Ön igénye a biztosítással szemben.

A kalkulátor ennek megfelelően dolgozza ki az ajánlatokat és azokat ár szerinti növekvő sorrendben ismerteti a program használójával. Ez nem jár kötelezettséggel, mindenki regisztráció nélkül, ingyenesen bármikor elvégezheti. Ha szeretné megkötni a biztosítást, ami lehet a legkedvezőbb biztosítás, vagy egy tetszőleges az ajánlat mellett lévő ” megkötöm” gombra kell kattintani. Ezzel elkezdődik a biztosítás megkötésének folyamata, Önnek nem kell kimozdulni otthonról és felkeresni az adott biztosító szegedi képviseletét.

Érdemes használni alkusz kalkulátorainkat, hiszen vannak olyan biztosítók is melyek elsősorban online értékesítési csatornákat használnak és Szegeden nem tartanak fent irodát. Könnyen elképzelhető, hogy a legkedvezőbb ajánlatot ezen biztosítótársaságok valamelyikénél találja meg. Ezek a biztosítótársaságok pl.: Astra, April, Genertel.

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk mindennap elérhető.

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!