Biztosítás Pécs

Honlapunkon megtalálhatja, hogy hol érdemes biztosítását megkötni a különböző biztosítótársaságok közül és azt online megkötheti pár perc alatt. Ehhez nem kell kimozdulnia otthonról, nem kell sorban állnia a biztosítók pécsi kirendeltségeiben, megismerheti olyan biztosítótársaságok ajánlatait is melyek nem rendelkeznek pécsi kirendeltséggel.

A biztosítások összehasonlítása fontos, az árak között közel hasonló szolgáltatási színvonal mellett elég nagy eltérések is vannak. Honlapunkon az ajánlatok összehasonlítása néhány perc alatt lehetséges, ehhez ki kell választani az adott biztosítási típust a honlapunk jobb oldali menüjéből és válaszolni az egyszerű, mindenki számára könnyen érthető kérdésekre. Ha mindegyikre válaszolt, egy táblázat segítségével ismerteti tarifáló programunk az ajánlatokat ár szerint növekvő sorrendben.

Több féle biztosítási típussal is foglalkozunk, melyeknek az összehasonlítását és kötésének a lehetőségét ajánljuk minden Baranya megyei és pécsi látogatónk számára:

  • kötelező biztosítás
  • CASCO
  • lakásbiztosítás
  • utasbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Cégünk 19 biztosítótársasággal áll napi kapcsolatban és ajánlja azok szolgáltatásait modern informatikai hátterünk segítségével. Célunk, hogy Ön a megfelelő biztosítást kösse meg, ami az igényeinek megfelel és ne kelljen azért többet fizetnie mint az feltétlen szükséges. A biztosítótársaságoktól függetlenek vagyunk, az Ön érdekeit képviseljük. Minden szolgáltatásunk ingyenes.

Honlapunk felső menüjéből az adott biztosítási típusra vonatkozó szükséges információk érhetőek el. Ha például szeretné megismerni a jövedelemkiesés-biztosítást itt minden információt megtalál. A biztosítás leírását, feltételeit, gyakran ismételt kérdésekre a megfelelő válaszokat.

Kérdés esetén minden Pécs és környéki lakos számára örömmel válaszolunk.

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!