Biztosítás Ózd

Tisztelt látogatónk! Honlapunk összesíti alkusz cégünk különböző biztosítótársaságokkal kialakított kapcsolatrendszerét, amit Ön ki tud használni. Informatikai hátterünknek köszönhetően otthonából megtalálhatja az Ön számára megfelelő biztosítást, az ajánlatokat összehasonlíthatja, azokat megkötheti egyszerűen, online.

Olyan biztosítótársaságok ajánlatait is megismerhet segítségünkkel, melyek nem rendelkeznek ózdi kirendeltséggel. Honlapunkon 19 biztosítótársaság ajánlatait találhatja meg.

Vannak un. direkt biztosítók is, melyeknek az ajánlatai szintén megtalálhatóak a honlapunkon. A direkt biztosítók nem tartanak fent irodahálózatokat, értékesítésük elsősorban direkt csatornákon, telefon, interneten vagy alkuszokon keresztül történik. A megfelelő biztosítás kiválasztásához fontos, hogy átlássa a biztosítási piacot, hogy megfelelő döntést tudjon hozni és ne fizessen többet a biztosításáért, mint amennyit feltétlenül szükséges.

Többféle biztosítás megkötésére és összehasonlítására van lehetősége minden Ózd és környéki látogatónk számára.

  • kötelező biztosítás
  • CASCO
  • lakásbiztosítás
  • utasbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Biztosítás kalkulátoraink könnyen használhatóak. Ki kell választani az adott biztosítási típust a tarifáló programok közül, hogy a program az adott biztosításhoz tartozó szükséges kérdéseket feltehesse. Ha válaszolt az egyszerű kérdésekre, a program ismerteti az ajánlatokat, melyek közül ki tudja választani a szimpatikus biztosítást. Az adott biztosítás megkötését az ajánlat mellett található MEGKÖTÖM gomb segítségével tudja elindítani.

Rengeteget dolgozunk azért, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő biztosítást és azt otthonról meg tudja kötni. Kérdés esetén örömmel állunk a rendelkezésére.

Biztosítás Ózd Elérhetőségek

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

 

Allianz Biztosító Ózd, 3600 Ózd, Vasvár utca 56. – 06 48 472 844

Generali Biztosító Ózd, 3600 Ózd, Jászi Oszkár út 3. – 06 48 476 137

Groupama Biztosító Ózd, 3600 Ózd, Vasvár u.48 1/1 – 06 48 569 286

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!