Biztosítás kecskemét

Honlapunk biztosítás alkuszi szolgáltatást kínál minden Kecskemét és Kecskemét környékén lakó látogatója számára. Cégünk a biztosítási piac megfelelő áttekintése érdekében mára már 19 biztosítótársasággal szerződött le és ajánlja azok szolgáltatásait. Kiemelkedő informatikai hátterünknek köszönhetően kényelmesen, otthonról tudja a biztosítók ajánlatait összehasonlítani és a tetszőleges biztosítást megkötni.

Honlapunkon megtalálhatóak olyan biztosítók ajánlatai is melyek nem rendelkeznek kecskeméti kirendeltséggel. pl.: Astra, April, Genertel, Wabard. Ezért is érdemes honlapunkon található biztosítás kalkulátorokat használni, hogy döntésünk kellőképpen megalapozott legyen egy biztosítás megkötése előtt. Gyakran előfordul, hogy ezek a direktbiztosítók teszik a legkedvezőbb biztosítási ajánlatot.

Kecskemét és környéki ügyfeleink részére különböző biztosítási típusokat ajánlunk:

  • kötelező biztosítás
  • casco
  • utasbiztosítás
  • lakásbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Biztosítás kalkulátoraink használata egyszerű, mindenki számára könnyedén és gyorsan használható. Ki kell választani a jobboldali menüsorból a tarifáló programok közül a megfelelő biztosítási típust, hogy a program fel tudja tenni az adott biztosítási típusra vonatkozó szükséges kérdéseket. A kérdések feltevése egyértelmű, szükség esetén használja a kérdés melletti kérdőjel ikont, melyre kattintva megjelenik az adott kérdésre vonatkozó szükséges tudnivaló.

Ha a feltett kérdésekre válaszolt a program a megadott adatok alapján elkészíti az ajánlatokat néhány pillanat alatt és azt egy táblázat segítségével ár szerinti növekvő sorrendbe állítja Önnek. Így már megalapozott döntést hozhat, hogy melyik biztosítást köti meg, amit az ajánlat melletti megkötöm gomb segítségével tud elindítani.

Honlapunk fenti menüjében a különböző biztosítási típusok ismertetését, gyakran ismételt kérdéseire a megfelelő válaszokat is megtalálja.

Kérdés esetén vagy ha elakadt a biztosítás kötés folyamatában hívjon minket bizalommal, örömmel állunk a rendelkezésére.

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!