Biztosítás Kaposvár

19 biztosítótársaság közül szeretné megtudni hol érdemes biztosítását megkötni? Honlapunk ebben tud segítséget nyújtani. Alkusz biztosítás kalkulátoraink kényelmesen használhatóak, otthonról elérhetőek, lehetőséget nyújt, hogy az egyéni igényeinek beállítása után megismerje a biztosítók ajánlatait és online meg is köthesse azt Kaposvárról és egész Somogy Megyéből.

A biztosítások összehasonlítását fontosnak tartjuk, hiszen azonos feltételek beállítás mellett a biztosítótársaságok ajánlatai árban nogyon eltérőek lehetnek. Ugyanazt a biztosítási szolgáltatást vagy közel hasonlót sokszor akár fél vagy harmad áron is megköthetünk egy kis körültekintéssel amiben biztosítás kalkulátoraink nyújtanak segítséget.

Cégünk független a biztosítótársaságoktól, minden szolgáltatásunk ingyenes, az Ön érdekképviseletét látjuk el.

Többféle biztosítási típus összehasonlítását és kötésének lehetőségét kínáljuk a Kaposvár és környéki látogatóink részére:

  • kötelező biztosítás
  • CASCO
  • lakásbiztosítás
  • utasbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Alkusz biztosítás kalkulátoraink használatával pénzt és időt takaríthat meg. Nem kell kimozdulnia otthonról, hogy a biztosítótársaságok kaposvári kirendeltségeit felkeresse és biztosítás kötése előtti ajánlatokat kérjen, hiszen honlapunkon ezt pár perc alatt megteheti.

Fontos, hogy honlapunkon olyan biztosítótársaságok ajánlatai is elérhetőek, melyek nem rendelkeznek kaposvári kirendeltséggel. Ezek olyan biztosítók, melyek elsősorban direkt csatornákon értékesítik termékeiket (Astra, April, Genertel, Wabard) külföldön bevált minta alapján. Sokat spórolnak meg azon, hogy nem tartanak fent minden nagyvárosban pl. Kaposváron drága irodahelyeket, így biztosítási szolgáltatásaikat igen kedvezően tudják ajánlani. Fontosnak tartjuk, hogy a vezető biztosítótársaságok ajánlatai mellett ezeket az ajánlatokat is megismerje, könnyen lehet, hogy szimpatikus lesz az egyik ajánlat.

A tarifáló programjaink használata egyszerű, úgy lettek elkészítve, hogy az mindenki számára könnyen kezelhető legyen. A honlapunk jobboldali menüsorából tudja kiválasztani a megfelelő biztosítási típust. A program ezután a biztosítási típushoz tartozó egyszerű kérdéseket teszi fel, melyek megválaszolása után egy táblázatba foglalva ismerheti meg a biztosítók ajánlatát ár szerint növekedő sorrendben. A szimpatikus biztosítás megkötését az ajánlat melletti MEGKÖTÖM gomb segítségével tudja elindítani.

Honlapunk felső menüsorában az adott biztosítási típusra vonatkozó leírásokat, fontos tudnivalókat, gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat talál.

Kérdés esetén keressen minket Kaposvárról is, örömmel segítünk

Biztosítás Kaposvár Elérhetőségek

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Allianz Biztosító Kaposvár, 7400 Kaposvár, Fő u. 51. – 06 82 415 355

Groupama Biztosító Kaposvár, 7400 Kaposvár, Dózsa u. 6. – 06 82 527 880

KH Biztosító Kaposvár, 7400 Kaposvár, Noszlopy G. u. 6. – 06 82 511 358

MKB Biztosító Kaposvár, 7400 Kaposvár, Széchenyi tér 7. – 06 82 527 940

Union Biztosító Kaposvár, 7400 Kaposvár, Zárda u. 13. – 06 82 528 650

Uniqa Biztosító Kaposvár,

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!