Biztosítás Kalkulátor

biztosítás kalkulátor
A biztosítás kalkulátor egy olyan program, amely a megfelelő adatok megadása után személyre szabottan kiszámolja az adott biztosításra vonatkozó biztosítási díjat.

A netbiztosito.eu összetett, un. alkuszi biztosítás kalkulátort üzemeltet, melynek lényege, hogy cégünk több biztosítótársasággal van leszerződve, és a szükséges adatok megadása után biztosítás kalkulátorunk összehasonlítja a biztosítók ajánlatait. Ez úgy lehetséges, hogy a biztosítók tarifáló rendszere be van építve programunkba és a szükséges adatokat csak egyszer kell megadnia ahhoz, hogy több biztosító ajánlatát is láthassa.

Ez a rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy időt és pénzt spóroljunk meg.

  • Időt, hiszen nem kell sorban állnunk a biztosító társaságoknál
  • Pénzt, hiszen az ajánlatok között nagy eltérések vannak

Ingyenes használat

A netbiztosito.eu biztosítás kalkulátor programjait mindenki térítésmentesen használhatja tarifálásra és online biztosítás kötésre.

Biztosítás kalkulátoraink az alábbi cégek biztosítási ajánlatainak összehasonlítására használhatja:

biztosítás kalkulátor

Az alábbi biztosítási típusok összehasonlítására és megkötésére tudja használni biztosítás kalkulátor programjainkat:


Hogyan működik?

A netbiztosito.eu biztosítás kalkulátor programjai úgy lettek kifejlesztve, hogy azt bárki, a biztosítási piac és a biztosítások részletes ismerete nélkül is tudja használni.

A biztosítás kalkulátor működését két fő részre lehet osztani:

  • Tarifálási szakasz:
    Ebben a szakaszban a program egyszerű, a biztosítások összehasonlításához szükséges kérdéseket tesz fel. Például egy KGFB tarifálási szakaszában a gépjármű évjárata, teljesítménye, színe, az üzembentartóra vonatkozó személyes adatok. Ha a feltett kérdésekre megadta a válaszokat, a biztosítás kalkulátor összehasonlítja a biztosítók ajánlatait ár és szolgáltatás színvonala szerint. Ez egy táblázat, amelyen az ajánlatok ár szerinti növekvő sorrendben lesznek láthatóak. Ha úgy érzi megtalálta a megfelelő biztosítást, kattintson a mellette lévő MEGKÖTÖM gombra és ezzel elérkezik az ajánlatkészítés szakaszához.
  • Ajánlatkészítési szakasz:
    A biztosítás kalkulátor itt már pontosabb adatokra is rá fog kérdezni, amelyek az ajánlat elkészítéséhez szükségesek. A már említett KGFB esetén pl.: motorszám, alvázszám, a szerződő jogosítványának a száma.

Ha minden adatot sikeresen megadott, az ajánlatkészítés legvégén megjelenő dokumentumokat nyomtassa ki, és aláírva küldje el az ott megadott címre. Az ajánlat ügyfélpéldányát pedig tartsa meg. Hamarosan meg fog érkezni a biztosítási kötvénye.


Segítségnyújtás!

Ha megakadt volna a biztosítás kalkulátor használata közben, nem tudja mit kell az adott sorba beírni, vigye egerét az adott sor melletti kérdőjelre, és megjelenik a kérdéssel kapcsolatos szükséges tudnivaló. Ha mégsem boldogul valamivel, vagy egyéb információra lenne szüksége ügyfélszolgálatunk mindennap elérhető.