Biztosítás Győr

Biztosítását megkötheti egyszerűen, kényelmesen Győrből alkusz biztosítás kalkulátorok segítségével néhány perc alatt. Fejlett informatikai hátterünknek köszönhetően ki sem kell mozdulnia az Ön számára megfelelő biztosítás megtalálásához és megkötéséhez. Cégünk mára már 19 biztosítótársasággal van kapcsolatban azért, hogy a biztosítási piacot kellőképpen átláthassuk és a Győr és környéki látogatóinknak a megfelelő, árban előnyös biztosítást tudjuk ajánlani. Fontosnak tartjuk, hogy ne fizessen többet egy biztosításért, mint amennyit szükséges. A biztosítási ajánlatok mindig személyre szabottan, az Ön igényeit figyelembe véve készülnek el, mindössze néhány perc alatt.

Cégünk többféle biztosítási típussal is foglalkozik:

  • kötelező biztosítás
  • casco
  • utasbiztosítás
  • lakásbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

Biztosítás kalkulátoraink minden nap elérhetőek, a biztosítási ajánlatok miatt nem kell felkeresni a biztosítók győri irodáit. Programunk a kért adatok megadása után, néhány pillanat alatt kiszámolja Önnek a biztosítók ajánlatait. Az ajánlatokat ár szerint növekvő sorrendben fogja programunk megjeleníteni, hogy Ön megalapozott döntést hozhasson, mielőtt megköti biztosítását. Ha megtalálta az Ön számára megfelelő biztosítást, ami lehet a legolcsóbb ajánlat, de lehet egy szimpatikus biztosító is, az ajánlat melletti „megkötöm ” gombbal tudja a biztosítás kötésének folyamatát elindítani.

Ha egy biztosítás megkötése mellett döntött és a megkötöm gombra kattintott a program még fel fog tenni pár kérdést, ami már nem a számításhoz kell, hanem a névre szóló ajánlat elkészítéséhez. Az ajánlatkészítés végén szükséges, hogy a megbízási szerződést aláírva küldje el számunkra aláírva, e-mail-ben, postán vagy faxon.

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk mindennap elérhető.

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!