Biztosítás Dunaújváros

Biztosítás kötése előtt fontosnak tarjuk a biztosítótársaságok ajánlatait összehasonlítani, hiszen egy-egy ajánlat között nagy, akár 200-300%-os eltérés is elképzelhető, hasonló szolgáltatási színvonal mellett. A biztosítási ajánlatokat ha nem hasonlítja össze, könnyen elképzelhető, hogy többet fizet egy kívánt biztosítási szolgáltatásért, mint amennyit szükséges lenne.

Honlapunkon 19 biztosítótársaság ajánlatait hasonlíthatja össze és kötheti meg kényelmesen otthonából. Nem kell felkeresnie a biztosítótársaságok kirendeltségeit, amivel további időt tud megspórolni.

További előny, hogy a direktbiztosítók ajánlatai is megtalálhatóak a honlapunkon, ami fontos ahhoz, hogy a biztosítási piacról kellőképp átfogó képet kapjon. A direkt biztosítótársaságok főképp online, telefonon, alkuszokon keresztül értékesítik termékeiket. Nem tartanak fent minden nagyvárosban irodaközpontokat Dunaújvárosban sem, ezért termékeikre a kedvező ár jellemző a megspórolt költségek miatt.

Többféle biztosítási típus is megtalálható alkusz kalkulátoraink között, minden dunaújvárosi látogatónk figyelmébe ajánljuk biztosítása kiválasztása előtt:

  • kötelező biztosítás
  • casco
  • lakásbiztosítás
  • utasbiztosítás
  • jövedelemkiesés-biztosítás
  • kockázati életbiztosítás
  • vállalati vagyonbiztosítás

A tarifáláshoz szükséges kiválasztani a megfelelő biztosítási típust a tarifáló programok közül. A program felteszi a számításokhoz szükséges kérdéseket, figyeljünk arra, hogy pontos adatokat adjunk meg! A kérdések megválaszolása után a program ismerteti a biztosítótársaságok ajánlatait ár szerinti növekvő sorrendben, továbbá tájékoztatást kap a szolgáltatás színvonaláról is.

Az adott biztosítást megkötését az ajánlat mellett található MEGKÖTÖM gomb használatával tudja elkezdeni.

Várjuk Dunaújváros és Dunaújváros környéki látogatónk kérdésit.

Biztosítás Dunaújváros Elérhetőségek

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Allianz Biztosító Dunaújváros – 2400 Dunaújváros, Köztársaság u. 3-5. – 06 25 413 113

Generali Biztosító Dunaújváros – 2400 Dunaújváros, Devecseri G u 6.

Groupama Biztosító Dunaújváros – 2400 Dunaújváros, Dózsa Gy. u. 25/a. – 06 25 405 656

MKB Biztosító Dunaújváros – 2400 Dunaújváros, Vasmű u. 4/B. – 06 25 512 400

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!