Biztosítás Baja

19 biztosítótársaság ajánlataival ismerkedhet meg honlapunkon, azokat összehasonlíthatja, megkötheti. Alkusz cégünkön keresztül érdemes biztosítását megkötni, hiszen a különböző biztosítótársaságok ajánlatai nagyon eltérőek lehetnek. A biztosítások összehasonlítása nélkül elképzelhető, hogy többet fizet majd egy biztosításét mint amennyit szükséges lenne. Gyakori, hogy két biztosítótársaság biztosítási díj ajánlata 200-300%-kal eltér azonos vagy közel azonos szolgáltatás esetén.

Ha honlapunkon köti meg a biztosítását időt és pénzt takaríthat meg. Időt mivel nem kell időt szánnia arra, hogy a biztosítótársaságoknál ajánlatért sorban álljon. Pénzt, hiszen honlapunk számos kedvezményt kínál, átláthatóvá válik segítségünkkel a biztosítási piac, azaz nem köt majd meg egy indokolatlanul drága biztosítást.

Többféle biztosítási típust hasonlíthat össze és köthet meg minden Baja és Baja környéki látogatónk:

kötelező biztosítás
CASCO
lakásbiztosítás
utasbiztosítás
jövedelemkiesés-biztosítás
kockázati életbiztosítás
vállalati vagyonbiztosítás

Ahhoz, hogy össze tudja hasonlítani a biztosítók ajánlatait, ki kell választani a megfelelő biztosítási típust a biztosítás kalkulátoraink közül. Ezután az alkusz kalkulátor felteszi a biztosításhoz tartozó, egyedi igényeinek megismeréséhez szükséges kérdéseket. A válaszok a díjszámítás részét képzik, ha mindenkérdésre megadta a választ, a program ismerteti az ajánlatokat ár és minőség szerint összehasonlítva.

Ha megtalálta a szimpatikus biztosítást, a biztosítás megkötését az ajánlat mellett található MEGKÖTÖM gomb segítségével tudja elindítani. Kérjük, hogy a megbízási szerződést az ajánlatkészítés végén nyomtassa ki és írja alá, küldje azt el elérhetőségünkre e-mail-ben, faxon, postán. Ha beérkezett cégünkhöz az aláírt megbízási szerződés visszaküldjük az ajánlat ügyfélpéldányát, amivel tudja igazolnia biztosítás megkötését. KGFB esetén az ajánlat ügyfélpéldányával igazolhatja a rendőrség felé a biztosítást, elindíthatja gépjármű vásárláskor az autó átíratását az okmányirodában.

Minden bajai látogatónk kérdésére örömmel válaszolunk.
Biztosítás Baja Elérhetőségek

Honlapunkon összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait pár perc alatt!

Allianz Biztosító Baja – 6500 Baja, Szabadság u. 54. – 06 79 321 003

Generali Biztosító Baja – 6500 Baja, Szentháromság tér 5. fszt. 1. – 06 79 325 740

Groupama Biztosító Baja – 6500 Baja, Munkácsy u 3. – 06 79 325 254

MKB Biztosító Baja – 6500 Baja, Bartók Béla u. 10. – 06 79 521 330

Uniqa Biztosító Baja – 6500 Baja, Eötvös u. 6. – 06 79 524 750

Kösse meg biztosítását honlapunkon kedvezményesen!