Astra Biztosító

Astra cím: 1032. Budapest, Pannónia u. 32.

Astra telefon: 327-0660

 

astra kötelező biztosításA román tulajdonosi háttérrel rendelkező Astra Biztosító most még csak kötelező biztosításokkal áll az ügyfelek rendelkezésére, de megígérték, hogy 2011-ben megjelennek a Magyar piacon CASCO biztosításokkal is.

Az Astra Biztosító Románia legjobb biztosítói közé tartozik, az eddigi legnagyobb romániai kártérítés is a nevükhöz fűződik. Egy Astra által biztosított Boeing összeütközött egy a kifutópályán tartózkodó járművel. Az Astra 10.000.000USD fizetett a Tarom légitársaságnak ami a repülőgép értéke volt, és további 432.400 USD volt a roncs eltakarítása. Az Astra 1991-től van a Román biztosítási piacon, közel 60 féle biztosítási termékkel és több mint 240 kirendeltséggel.

Termékeit itthon elsősorban online értékesítési csatornákon és az alkuszok hátterének segítségével értékesíti, rendkívül kedvező árak segítségével.

Az Astra 99,69%-ban a Nova csoport tagja, ami a biztosítási piacon túl az építőiparban, az energiaiparban, az ingatlanpiacon és a médiapiacon is érdekelt.

Hasonlítsa össze honlapunkon az Astra biztosító ajánlatát alkusz kalkulátorunk segítségével más biztosítótársaságok ajánlatával. Honlapunkon az Astra KGFB köthető!

Kötelező biztosítás kalkulátor indítása

Kötelező biztosítást minden a forgalomban résztvevő magyarországi telephellyel rendelkező gépjármű üzembentartó köteles kötni, ami az általa okozott kárt téríti meg a károsult részére. A kötelező biztosítást törvény nem szabályozza, hogy melyik biztosítótársaságnál kell megkötni, jelenleg Magyarországon 13 biztosító és 1 biztosítóegyesület áll az ügyfelek rendelkezésére. Mindenki dönthet, hogy melyik biztosítót választja, az lehet a legolcsóbb is, de van, aki egy bizonyos biztosítótársasághoz ragaszkodik. Az Astra kötelező biztosítás kedvező árai miatt lehet megfelelő választás.

Kötelező biztosítást határozott és határozatlan időtartamra lehet kötni. Állandó forgalmi engedély esetén a KGFB szerződés határozatlan időtartamra jön létre.

A kötelező biztosítások rendszerében a biztosítótársaságok bonus-malus rendszert üzemeltetnek. A bonus díjkedvezményt jelent, amit a kármentes időszakért kap az üzembentartó, pótdíjat pedig az esetleges baleset okozásáért.

A kötelező biztosítás a kártokozó járműre nem terjed ki.

Astra Kötelező Biztosítás