Allianz Biztosító

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.

Allianz telefonszám általános ügyfélszolgálat: 06-40-421-1-421, 06-(20)-421-1-421, 06-(30)-421-1-421, 06-(70)-421-1-421

 

Az allianz szó jelentése magyarul: szövetség.

1949-ben alakult meg az Állami Biztosító Nemzeti Vállalat,

1986-ban a biztosító törzstőkéje ketté lett osztva, mellyel megszűnt a magyarországi biztosítási piac monopóliuma.

Az Állami biztosítóból így vált ki a Hungária biztosító, amely 1990-ben részvénytársasággá alakult és a müncheni székhelyű Allianz 49%-os részesedést vásárolt a Hungária biztosítóból. A következő 6 évben a folyamatos részvényvásárlásoknak köszönhetően az Allianz csoport a Hungária biztosító 100%-os tulajdonosa lett. 2001-tól a társaság teljes neve Allianz Hungária Rt . –re módosult.

2006-ban megnyitotta kapuit az Allianz Bank, mellyel kiszélesítette kínálatát az Allianz a pénzügyi szolgáltatások területén.

2007-ben elindult az Allianz Direct Kft, melynek fő tevékenysége az online biztosítás kötés.

Az Allianz biztosító fő termékei: autóbiztosítások (kötelező biztosítás, CASCO), lakásbiztosítások, életbiztosítások, vállalati vagyonbiztosítások, utasbiztosítások.

Az Allianz biztosító lakásbiztosításai közül választhatunk olyan biztosítást, amely nem csak a legféltettebb vagyontárgyunkat biztosítja, hanem védelmet nyújt családtagjaink számára is.

Allianz kötelező

Kötelező Biztosítás Kalkulátor

Az Allianz biztosító kedvező árú kötelező biztosításokkal és széles körű CASCO biztosításokkal jelentős részt birtokol az autóbiztosítások piacából. Az Allianz autóbiztosításaihoz számos kiegészítő szolgáltatást is kínál: poggyászbiztosítás, utasbiztosítás, életbiztosítás, kölcsöngépjármű biztosítás.

2011-től az Allianz megváltoztatta a kötelező biztosítás tarifálási rendszerét, az eddigi hengerűrtaralom alapú díjszámítás helyett életbe lépett a teljesítmény alapú számítás.

2011-től változást vezetett be az Allianz a díjfizetés türelmi idejében, melyre törvényi előírás kötelezte. A KGFB díjfizetés türelmi ideje 2011.01.01-től 45 napra módosult az eddigi 60 nap helyett. Érdemes odafigyelni, hogy kötelező biztosításunk díja időben rendezve legyen!

Kötelező biztosítás kötésekor bekerülünk egy un. bonus-malus rendszerbe, melyben a bonus díjkedvezményt jelent, a malus pótdíjat. Bonus kedvezményben a kármentes vezetésért részesül a biztosított, malus pótdíjat pedig károkozásért kap.

Az Allianz biztosító ügyfeleinek kedvezményt biztosít az e-kgfb kötőknek. Ehhez fontos, hogy adjuk meg e-mail címünket. Ezzel hozzájárulunk a természet védelméhez, hiszen az Allianz a biztosítással összefüggő információkat kényelmesen, gyorsan, környezet kímélően e-mailben tudja küldeni.

Allianz kötelező biztosítását igényeinek megfelelően fizetheti csekken, átutalással, lehívással, bankkártyás fizetéssel is.

Kötelező biztosítás kalkulátorunkkal megkötheti Allianz kötelező biztosítását, összehasonlíthatja más biztosítók KGFB ajánltával.

Allianz CASCO biztosítás

CASCO Biztosítás Kalkulátor

Mindannyian mások vagyunk, máshogy vezetünk. Valaki attól fél, hogy ellopják autóját, valaki attól, hogy autóját elveri a jég vagy totálkáros lesz. Az Allianz biztosító CASCO biztosításait ezért alakította ki személyre szabhatóan, egyedi igényeknek megfelelően alakíthatóan. Az Aliianz CASCO védelmet jelent gépjárművünk részére elemi csapások, lopáskárok, töréskárok esetén is.

CASCO biztosításunkat kiegészíthetjük:

  • Utasbiztosítással
  • Életbiztosítással
  • Kölcsöngépjármű biztosítással
  • Jogvédelmi biztosítással

Miért érdemes az Allianz CASCO biztosítást választani?

  • Kiegészítő biztosításokkal alakíthatja CASCO biztosítását igényeinek megfelelőre
  • Választható önrész
  • Kedvezmény a díjfizetés gyakoriságától függően
  • Allianz lakásbiztosítás esetén plussz kedvezmény
  • Másik biztosítótol hozott CASCO bónusz érvényesítése
  • Biztos háttér

Honlapunkon található CASCO biztosítás kalkulátor használatával kiszámolhatja és megkötheti Allianz CASCO biztosítását, azt összehasonlíthatja más biztosítótársaságok CASCO ajánlatával.

Allianz Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás Kalkulátor

Allianz lakásbiztosítás

Az Allianz lakásbiztosításai megfelelő biztosítási védelmet jelentenek otthonunk számára. Otthonunk védelme fontos, nem szabad kockáztatni és biztosítás nélkül hagyni lakásunkat. Egy tüzeset, vihar bármikor előfordulhat, kevés ember rendelkezik annyi készpénzzel, amennyiből könnyedén kifizethetjük a javítást, kezelhetnénk a váratlan helyzetet.

Allianz Utasbiztosítás

Utasbiztosítás Kalkulátor

Külföldi utazásaink során az Allianz utasbiztosítás megbízható társ az előre nem várható helyzetek, balesetek, betegségek bekövetkezésekor. Utazhatunk külföldre egyszerű turistaként, de ha extrém sportot szeretnénk űzni, az Allianz biztosító akkor is megfelelő védelmet kínál.

Számolja ki utasbiztosításának költségét és kösse meg online!

Az Allianz Útitárs utasbiztosítás azoknak ajánlható akik, egyszerű turistaként utaznak külföldre új országokat megismerni. A biztosítás védelmet nyújt baleset, betegség esetén. Poggyászunk értékére is védelmet jelent.

Téli Sportok néven kerül forgalomba az Allianz síelőknek szóló utasbiztosítása.

Extrém Sport nevű utasbiztosítás akkor ajánlható ha külföldi utazása alatt extém sportot is szeretne űzni (búvárkodás, jetski, kitesurf) és az ebből adódó kockázatokra is fel szeretne készülni.

Allianz Életbiztosítás

Az Allianz életbiztosításai rugalmasan alakíthatóak, személyre szabhatóak. Segítségükkel felkészülhetünk előre nem látható eseményekre, miközben tőkét gyűjtünk céljaink megvalósításához.

Allianz vállalati vagyonbiztosítás és felelősségbiztosítás

Az Allianz biztosító vállalati vagyonbiztosításai között megtalálhatóak a nevesített kockázatra szóló és az un. all risk azaz összkockázatú biztosítások is. Az Allianz biztosító vállalati vagyonbiztosításaival felkészülhetünk a váratlan helyzetekre amit egy üzemszünet, tűzeset vagy egy véletlen környezetszennyezés jelenthet.

Allianz Biztosító elérhetőségek, címek, telefonszámok

Baja,
Békéscsaba,
Budapest,
Debrecen,
Dunaújváros,
Eger,
Győr,
Kaposvár,
Kecskemét,
Miskolc,
Nyíregyháza,
Ózd,
Pécs,
Salgótarján,
Sátoraljaújhely,
Szeged,
Székesfehérvár,
Szekszárd,
Szolnok,
Szombathely,
Tatabánya,
Tiszaújváros,
Veszprém,
Zalaegerszeg,