Alkusz biztosító

Alkusz cégünk biztosító partnerei:

alkusz biztosító

Online biztosítás kötés:

Munkatársaink több évtizedes tapasztalata tette lehetővé a netbiztosito.eu létrejöttét, és az összegyűlt tapasztalatok alapján segítünk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb biztosítás kiválasztásában. Magas színvonalú informatikai hátterünk, és a biztosító társaságokkal való napi kapcsolattartás lehetővé teszi, hogy ügyfeleink online ki tudják választani, mely biztosító ajánlata lenne a legmegfelelőbb, és azt meg is tudják kötni otthonról, kényelmesen.

Ebben biztosítás kalkulátoraink állnak az érdeklődők rendelkezésére kötelező, casco, lakás, vállalati vagyon, jövedelemkiesés-biztosítás kategóriákban.

Honlapunkon újdonság a vételár biztosítás!

Ha megakadt a biztosításkötés folyamatában, vagy kérdése lenne ügyfélszolgálatunk a hét minden napján rendelkezésére áll.


Az alkusz és a biztosítók kapcsolata

alkusz biztosító

Minden biztosítási alkusz biztosító társaságokkal köt partneri szerződést, hogy az ügyfelei több biztosítási ajánlat közül tudjon választani. Jellemző az alkusz és a biztosító napi kapcsolattartása. A biztosító alkusz partnereit folyamatosan tájékoztatja az új biztosítási termékekről, az alkusz cég munkatársainak oktatást tart a biztosítási termékek jellemzőiről, kötésének lehetőségeiről.

Számos biztosítási alkusz biztosító társaságok meghatározó szereplőjévé vált. Az ügyfelek előnyösnek tartják, ha egy alkusz céget keresnek fel, és nem kell több biztosító társaságot felkeresni, hogy megtalálják a legkedvezőbb biztosítási ajánlatot.


Alkusz Biztosítás kalkulátorok

Több online biztosításkötéssel foglalkozó biztosítási alkusz biztosító társaságokkal közreműködve biztosítási tarifáló rendszert dolgoz ki, amit az ügyfelek jellemzően az alkusz cég honlapjáról érnek el. Ezek az alkusz tarifáló rendszerek (biztosítás kalkulátorok) jellemzője, hogy a szükséges adatok beírása után összehasonlítja a biztosító társaságok ajánlatait ár és minőség szerint.

Az alkusz biztosítás kalkulátor használatával percek alatt megtalálhatja az ügyfél, mely biztosító társaság ajánlata a legmegfelelőbb számára, és a kiválasztott biztosító társasággal, az alkusz cég honlapján keresztül meg is kötheti a biztosítást.


Tisztességesen végezzük munkánkat

Az biztosítási alkusz a biztosítótól jutalékot kap, tehát nem kell az ügyfélnek fizetnie az alkuszi tevékenységért! Ha olyan alkuszba botlik az ember, aki a tevékenységéért pénzt akar kérni, nem árt alaposan végig gondolni a dolgokat…

Alkuszi megbízási szerződés

A biztosító társaságoknál az alkusz megbízási szerződés segítségével tud eljárni. Ezért fontos, hogyha biztosítás kalkulátorainkat használta tarifálás, és online ajánlatkészítésre, az ajánlatkészítés végén automatikusan elkészült, a választott biztosításra vonatkozó alkuszi megbízási szerződést aláírva küldje vissza.

Egyre népszerűbbek az alkuszok

A biztosítási alkusz biztosító társaságok kapcsolatának fontosságát tükrözi a szolgáltatási verseny, melyet már 5 éve rendeznek meg. A versenyen az alkuszok értékelik a biztosítókat lakossági vagyonbiztosítás, gépjármű biztosítás és vállalati vagyonbiztosítás kategóriában. A díjat az a biztosító kapja, aki az alkuszok szerint a legmagasabb szolgáltatási színvonalat nyújtja. A biztosítók számára kiemelt fontosságú a díj elnyerése, hiszen az ügyfelek visszajelzései alapján értékelnek a biztosítási alkuszok.

Az alkuszok véleménye alapján személy és vagyonbiztosítás kategóriában az Aegon Biztosító Zrt., gépjármű-biztosítás kategóriában a Generali Biztosító Zrt., vállalati vagyonbiztosítás kategóriában a QBE Atlasz Biztosító Zrt., nyújtotta a legszínvonalasabb szolgáltatást 2010-ben.

A biztosítóknak fontos az alkuszok véleménye…

A biztosítási alkusz biztosító társaság kapcsolata napjainkban kiterjed új biztosítási termékek kifejlesztésére is. A biztosító társaságok szívesen kérik alkusz cégek segítségét az új biztosítási termékek kifejlesztéséhez, mert naponta találkoznak az ügyfelekkel, első kézből halják az igényeket, a problémákat, és egy jó alkusz kellőképpen átlátja a biztosítási piacot.


A biztosítóknak fontos az alkuszok véleménye…

 

Alkusz biztosító | Alkusz biztosítás

Kapcsolódó link: Kötelező biztosítás 2011