Aegon Biztosító

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

1091 Budapest, Üllői út 1.

Aegon telefonszám: 06-1-477-4800

Aegon fax: 06-1-476-5710

E-mail: info@aegon.hu

 

Egy kis Aegon történelem

– 1949-ben alakult meg az Állami Biztosító Nemzeti Vállalat

– 1986-ban az Állami Biztosító törzstőkéje ketté lett osztva. A törzstőke és a szerződésállomány fele a Hungária Biztosítóé lett.

– 1992-ban az Állami Biztosítót privatizálták, igy az Aegon tőkeemelés segítségével többségi tulajdont szerzett, a biztosító neve ÁB-Aegon névre módosult.

– 1995-ben az Állami Biztosító 100%-os jogutódja az Aegon lett az aranyrészvények megvásárlásának segítségével.

– 2004-ben az ÁB-Aegon módosította a nevét, az új neve Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. lett.

Az Aegon biztosítóról

Hazánk egyik legmeghatározóbb biztosítótársasága az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. amely a nemzetközi Aegon csoport tagja. Az Aegon biztosító biztosítások széles választékával, valamint kedvező hitelkonstrukcióival nyerte el ügyfelei bizalmát. Kínálatában megtalálható a kötelező biztosítás, CASCO, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, vállalati vagyonbiztosítás.

Az Aegon biztosító piaci részesedése a lakásbiztosítási piacon kiemelkedő, majdnem 1millió lakást biztosít. A lakásbiztosítások széles választéka megtalálható az Aegon biztosító kínálatában, amivel nemcsak otthonunkat érezhetjük biztonságban, hanem vagyontárgyinkat, családtagjainkat is a kiegészítő szolgáltatásoknak köszönhetően.

Az autóbiztosítások piacán kedvező árak mellett köthetünk kötelező biztosítást, valamint CASCO biztosítást. A biztosító kedvezményei között megtalálható a hűség, kármentesség vagy az éves biztosítási díjfizetési kedvezmény is.

Kötelező Biztosítás Kalkulátor

CASCO Biztosítás Kalkulátor

Aegon Kötelező Biztosítás

Aegon Utasbiztosítás

Utasbiztosítást már napi pár száz forintért köthetünk az Aegon biztosítónál. Külföldi utazás előtt mindenképp érdemes utasbiztosítást kötni, hiszen az ára elenyésző az utazás teljes költségéhez viszonyítva.

Aegon utasbiztosítás

Aegon Vállalati Vagyon-és Felelősségbiztosítás

Az Aegon biztosító vállalati vagyonbiztosításai kis, közép és nagyvállalatoknak is megfelelő védelmet kínál. Vállalati vagyonbiztosítás kötésekor a szerződő személyre szabhatja a biztosítással szemben támasztott igényeit, választhat egyszerű vagyonbiztosítást, kiegészítheti technikai biztosítással, felelősségbiztosítással, flotta biztosítással, a munkatársakra élet és balesetbiztosítás is köthető.

Legyen szó megtakarításról, szeretteink anyagi biztonságáról való gondoskodásról az Aegon biztosítónál megtalálhatjuk a megfelelő életbiztosítást. Unit linked termékek azoknak ajánlott, akik tőkét szeretnének felhalmozni, a kockázati életbiztosítás a fő kereső elvesztésekor nyújt anyagi védelmet a család részére.

Aegon Biztosító elérhetőségek, címek, telefonszámok

Békéscsaba,
Budapest,
Debrecen,
Eger,
Győr,
Kecskemét,
Miskolc,
Nyíregyháza,
Pécs,
Salgótarján,
Szeged,
Székesfehérvár,
Szekszárd,
Szolnok,
Tatabánya,