CASCO Kötelező biztosítás — 2010. szeptember 10.
Egyre népszerűbb az online biztosítás

Egyre népszerűbb az online biztosítás

Felmérések szerint egyre többen használják ki szívesen az internet adta lehetőségeket a biztosítások terén. A megkérdezettek több, mint egyharmada szívesebben keresgél az interneten található biztosítások között, számolgat az online biztosítás kalkulátorok segítségével. Mindehhez persze szükség volt arra, hogy a biztosítók kidolgozzák és interneten elérhetővé tegyék a termékeket. Az online biztosítás kalkulátorok között a  legkeresettebb a kötelező biztosítás kalkulátor, és a szintén gépjárművekhez kapcsolódó casco biztosítás kalkulátor.

Online biztosítás előnyei

Az online biztosítás előnye, hogy nem kell napokat azzal tölteni, hogy az egyes biztosító társaságoknál egy-egy személyre szabott biztosítási ajánlatot kérjünk. A biztosítás kalkulátorok minden lényeges kérdést tartalmaznak a biztosítási díj kiszámításához. A kgfb mellett pedig év végétől egyszerűbb lesz a casco biztosítás kalkulátor használata, hiszen az eddigi gyakorlattól eltérően elegendő lesz a kötelező biztosítás kötésekor, illetve kalkulálásakor szükséges adatokat megadnunk a casco díjszámítás során is. Abban az esetben, ha nem új autóra szeretnénk a casco biztosítást kötni, szemlére sem kell vinnünk az autót.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


× 2 = 12

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>