Lakásbiztosítás — 2010. június 10.
Viharjelző sms a Generalitól

Díjmentes SMS viharjelző szolgáltatást indított el a Generali. A szolgáltatás lényege, hogy a biztosító irányítószám alapján rövid szöveges üzenetben küld értesítést ügyfeleinek a várható rendkívüli időjárásról. Természetesen ehhez az ügyfélnek engedélyeznie kell az elektronikus kommunikációt, illetve igényelnie a szolgáltatást.

A Generali felmérései alapján a 2009 évi káresetek 23 százalékát tették ki az időjárás okozta károk, amelyeknek nagy része nyáron fordul elő. Az SMS- ben a lakásbiztosítással vagy kötelező biztosítással rendelkező ügyfelek tájékoztatást kapnak a közeledő szélsőséges időjárásról. A szolgáltatást igénybe vevők a szerződésben megjelölt irányítószám alapján értesítést kapnak az 1-2 órán belül nagy valószínűséggel bekövetkező viharról, felhőszakadásról, jégesőről, ónos esőről. hóviharról, hófúvásról, stb. Természetesen vannak olyan helyzetek, amelyek csupán a bekövetkezésük előtt néhány perccel észlelhetőek. Fontos tudni, hogy a Generali a szolgáltatással kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal. Pl.: érkező figyelmeztetések pontosságáért, az sms elmaradása esetén bekövetkező vagyoni és nem vagyoni károkért, stb. Ez a szolgáltatás csupán tájékoztató jelleggel bír, esetenként megelőzési tanácsot adva az ügyfeleknek. Az éjszakai zavartalan pihenés érdekében az sms-t 7-21 óra között várhatják a Generali Biztosító ügyfelei.

Kapcsolódó hírek

Hír megosztása

About Author

netbiztosito

0 hozzászólás

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


− 6 = 3

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>